Nick Cassavetes renunţă la Gotti

de Ştefan Dobroiu în 19 Apr 2011
Nick Cassavetes renunţă la Gotti

Cei de la Variety au aflat că Nick Cassavetes, care de câteva luni era ataşat ca regizor pentru filmul biografic Gotti: Three Generations, nu va mai putea regiza biopicul.

Conform lui Cassavetes, motivul este un alt proiect al regizorului, filmul independent Yellow, cu Ben Foster şi Sienna Miller în rolurile principale. Dar cum Gotti se filmează de-abia în octombrie, mai multe voci de la Hollywood s-au întrebat dacă nu cumva disensiunile dintre regizor şi producători nu sunt legate de calitatea scenariului scris de Leo Rossi.

În orice caz, cu sau fără Cassavetes sunt mari şanse ca producţia să meargă mai departe, cu o mare parte din rolurile principale deja distribuite. John Travolta îl va interpreta pe John Gotti senior, liderul clanului mafiot Gambino din New York, în timp ce Joe Pesci a primit rolul lui Angelo Ruggiero, prietenul şi mâna sa dreaptă.

Nu este prima încercare de a aduce viaţa lui John Gotti pe ecran: în 1996 a apărut filmul de televiziune Gotti, cu Armand Assante în rolul titular şi o interpretare care i-a adus premiul Emmy pentru cel mai bun actor dintr-o mini-serie de televiziune.

Pe Nick Cassavetes o să-l vezi în iunie în Marea mahmureală 2, unde-l înlocuieşte într-un mic rol pe Liam Neeson.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
nsanyi23 pe 19 aprilie 2011 17:30
Interesant dar plictisitor
alex_il_fenomeno pe 20 aprilie 2011 18:32
pacat , parea ca regizorul intrase pe o cale buna ....sper ca urmatorul regizor sa fie o alegere inspirata !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells