Milla Jovovich, eroină în adaptarea benzilor desenate Danger Girl?

de Cristina Grigore în 23 Aug 2011
Milla Jovovich, eroină în adaptarea benzilor desenate Danger Girl?

Dacă ştirea publicată de Latino Review se va concretiza, marele ecran va fi în curând invadat de puterea de seducţie a trei actriţe frumoase şi talentate. Potrivit site-ului, Milla Jovovich (Resident Evil), Kate Beckinsale (seria Underworld) şi Sofia Vergara (Modern Family) au fost ataşate producţiei filmului de acţiune şi spionaj Danger Girl. 

Adaptare a benzilor desenate concepute de J. Scott Campbell şi Andy Hartnell, pelicula este descrisă drept o combinaţie între Raiders of the Lost Ark, Mission: Impossible şi Kill Bill. Povestea are în centru trei tinere aventuriere, care se alătură unei agenţii de spionaj aflată în continuă mişcare în scopul descoperirii a trei obiecte antice extrem de valoroase mai ales prin prisma puterilor lor neobişnuite. Agenţia are însă un duşman puternic în Hammer Empire, organizaţie cunscută şi sub numele de Fourth Reich.

La conducerea grupului se află un fost agent secret britanic, Deuce, cel care a pus şi bazele organizaţiei de spionaj amintită mai sus, şi care îi va deveni rivală. Jovovich, Beckinsale şi Vergara îşi vor asuma identităţile Nataliei Kassle, a lui Sydney Savage şi Abbey Chase, deşi, momentan, nu se ştie ce personaj va fi atribuit fiecărei actriţe.

Seria de benzi desenate Danger Girl şi-a câştigat notorietatea în special prin accentuarea, în ilustraţiile sale, a formelor feminine ale celor trei protagoniste (ai alături o mostră).



Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 23 august 2011 09:07
Deci sa inteleg ca va fi o animatie cu femei care vor puncta la imaginea artistica.
Costirik pe 23 august 2011 16:19
esti tare greu de cap:)))
b0b0cin3filul pe 23 august 2011 12:42
Uite un film care oricat de prost ar fi scenariul, cat de penibile ar fi unele replici, chiar daca nu ar iesi bine deloc, (ipotetic vorbind) cu siguranta masculii vor fi extrem de indulgenti in acordarea notei finale. :))
Costirik pe 23 august 2011 16:20
exact:)) daca apar milla si kate plus un bonus vergara are nota 10:)))
zeno.marin pe 24 august 2011 01:29
Eu deja ii dau un 10. Despre ce film e vorba?
Gallagher pe 23 august 2011 16:49
Adica nu este scenarist, regizor, sau producator, sa nu mai zic ca nici un studio nu are in plan asa ceva, si deja sunt trei actrite de top in zvonuri pentru film? :)
Hilar!

Stire pentru clickuri!

alex_il_fenomeno pe 24 august 2011 18:14
sa vedem pana la urma ce se va concretiza !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells