Michael Caine, încuiat în vestiar după o zi de filmări

de Cristina Grigore în 17 Mai 2012
Michael Caine, încuiat în vestiar după o zi de filmări

La cei 79 de ani ai săi, actorul Michael Caine nu a renunţat la lucrul pe platourile de filmare, agenda sa de lucru fiind cel puţin la fel de ocupată precum cea a unui actor tânăr şi în vogă. Veteranul Hollywood-ului lucrează acum la thriller-ul poliţist Now You See Me şi a avut parte de un incident ce a amuzat mare parte din presă şi fani. El şi-a petrecut o noapte încuiat în vestiarul improvizat în care se retrăsese pentru odihnă.

Conform The Guardian, Caine, obosit după o serie de scene realizate într-un teatru abandonat din Louisiana, a vrut să fure câteva clipe de somn, însă cum relaxantul moment s-a prelungit iar actorul nu avea un asistent personal care să îi monitorizeze programul, a fost încuiat în cameră la plecarea echipei de filmare, fără ca cineva să ştie că se afla acolo. După ce a strigat toată noaptea după ajutor, a fost eliberat, spre dimineaţă, de un tâmplar venit să execute unele reparaţii în clădire.

„Când s-a trezit, Michael şi-a dat seama că este încuiat înăuntru. Telefonul mobil se afla în rulota sa, iar în podul teatrului, acolo unde se afla vestiarul, nu exista nici măcar curent electric. A stat  toată noaptea în beznă”, a declarat o sursă apropiată echipei de filmare.

Deşi furios, actorul a fost totuşi recunoscător celui care l-a eliberat. Întâmplarea de care avut parte a readus în atenţia fanilor şi a presei – nu fără remarci ironice - o replică cunoscută a acestuia din The Italian Job, în care Caine exclamă la un moment dat: „Trebuia doar să faci uşile să explodeze!”.

Din distribuţia lui Now You See Mee, a cărui acţiune are în centru o echipă a FBI aflată pe urmele unei trupe de iluzionişti care, în timpul reprezentaţiilor, fură bani din bănci şi îi oferă publicului, mai fac parte Mark Ruffalo, Dave Franco, Isla Fisher, Morgan Freeman, Woody Harrelson şi Jesse Eisenberg.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 17 mai 2012 19:15
Da, cred ca e cazul sa aiba un asistent personal....
alex_il_fenomeno pe 6 iunie 2012 15:29
haioasa intamplare ... bine ca nu s-a soldat cu victime .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells