Michael B. Jordan - acoperit de 3000 de cicatrici prostetice pentru Black Panther

de Cristina Grigore în 7 Mai 2018
Interpretul villain-ului peliculei petrecea câte 2 ore şi jumătate la machiaj în fiecare zi

Unul dintre cei mai complecși şi apreciaţi antagonişti din filmele Marvel, Killmonger, are în Black Panther o înfățișare impresionantă. Corpul bine lucrat îi este împodobit cu multe cicatrici mici, în relief, a căror sursă de inspirație a fost chiar obiceiul unor triburi africane reale.

Într-un clip video recent publicat de BussinesInsider.com, makeup artist-ul Joel Harlow – fondator al companiei Morphology FX – arată că, pentru a se transforma în Killmonger, Michael B. Jordan petrecea în fiecare zi de filmare 2 câte ore şi jumătate pe scaunul de machiaj, timp în care i se aplicau pe corp în jur de 3000 de cicatrici prostetice. Harlow menţionează şi că respectivele bucăţi de plastic trebuiau fixate foarte bine, pentru a rezista umezelii şi mişcărilor de frecare, iminente în timpul luptelor.

Clipul video arată şi cum a fost creată buza supradimensionată a lui Isaach De Bankolé, ce susţinea un accesoriu tradiţional pentru liderul Tribului Râului din film.

Exploreaza subiecte similare:

Black Panther, Michael B. Jordan, Isaach De Bankolé

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
gunsquyen pe 15 mai 2018 18:01
watch black panther
visit http://wikifilm.us

carmen_angelus_romila pe 27 septembrie 2018 09:21
Arta si succesul cer sacrificii, asa incat actorul Michael B. Jordan din filmul sf. "Black Panther" trebuie sa suporte si astfel de interventii, uneori destul de putin placute.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells