Mel Gibson va regiza încă un film despre cel de-Al Doilea Război Mondial

de Cristina Grigore în 2 Mai 2018
Pelicula se va numi The Destroyer - va trata Bătălia de la Okinawa dintr-un punct diferit de vedere decât cel din Hacksaw Ridge

Hacksaw Ridge, lansat în 2016, cu Andrew Garfield în rol principal, l-a readus pe Mel Gibson pe harta cineastilor de Oscar (filmul a primit două premii ale Academiei, pe lângă alte patru nominalizări). Conform TheHollwoodReporter.com, cineastul este acum în discuţii pentru a regiza încă un film despre cel de-Al Doilea Război Mondial, intitulat The Destroyer.

Filmul va descrie o bătălie pe mare şi are la bază volumul de non-ficţiune „Hell From the Heavens: The Epic Story of the USS Laffey and World War II’s Greatest Kamikaze Attack”, scris de John Wukovits. Pelicula, ale cărei filmări vor începe în toamnă, va descrie Bătălia de la Okinawa de pe teritorul de luptă al Pacificului şi va aborda astfel dintr-un unghi diferit aceeaşi luptă văzută în Hacksaw Ridge. Wukovits spune în carte povestea eroică a echipajului de pe Laffey, a modului extraordinar în care şi-au apărat nava împotriva celor 22 de atacuri kamikaze din 16 aprilie 1945.

Scenariul filmului îi aparţine iubitei lui Gibson, Rosalind Ross.

Starul a primit şi un rol în relansarea pe marele ecran a unui serial celebru al anilor ’70, The Six Billion Dollar Man. Va juca alături de Mark Wahlberg, care are în film rolul central, cel al unui pilot doborât, salvat de un experiment ce-l transformă pe jumătate în robot. Gibson şi Wahlberg au mai jucat împreună, ca tată şi fiu, în Daddy’s Home 2 (2017).

Copyright foto: Maria Laura Antonelli/AGF/REX/Shutterstock.

Exploreaza subiecte similare:

Hacksaw Ridge, Andrew Garfield, Mel Gibson, Mark Wahlberg, Daddy's Home 2 

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 2 mai 2018 16:56
Sa faca mai multe,ca le face foarte bine.
bloodthirst pe 2 mai 2018 22:02
Bis bis !!!
bloodthirst pe 6 mai 2018 21:31
Poate a ratat in viata personala, dar in cariera nu a facut-o nniciodata! M.G. este un actor si un regizor desavarsit
carmen_angelus_romila pe 27 septembrie 2018 09:28
Superstarul mai multor categorii ce desemneaza fenomenul cinematografic, ne propune si speram sa realizeze din nou un film exceptional, pe masura valorii sale consacrate.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells