Matt Damon în Elysium; teaser straniu la următorul film al lui Blomkamp după District 9

de Gloria Sauciuc în 12 Dec 2010
Matt Damon în Elysium; teaser straniu la următorul film al lui Blomkamp după  District 9

Starul din seria Bourne, Matt Damon, va juca alături de Sharlto Copley în noul film al lui Neill Blomkamp, Elysium, încă învăluit în mister. După succesul lui District 9, e de aşteptat ca Blomkamp să atragă talente ca Damon. Despre film, a cărui acţiune e plasată parţial pe altă planetă în viitorul îndepărtat, nu se ştiu multe: subiectul însă, se pare, nu e o continuare la District 9.

Un teaser-trailer apărut la finalul lunii noiembrie dă un indiciu clar - va fi vorba de extratereştri sau, cel puţin, de creaturi mutante. Se pare că şi atmosfera tenebroasă din District 9, marca regizorală a lui Blomkamp, va fi prezentă...

Urmăriţi teaser-trailerul de mai jos, care este suficient de straniu şi tensionat, chiar dacă lung de numai 60 de secunde. In spotul video apar doi bărbaţi care descopera o creatura stranie, ca un porc extraterestru care poarta o ştampilă cu cuvintele "18.12 AGM Heartland Pat Pend USA. US Inspected And Aproved" (Pat Pend - brevet în curs de aprobare; US Inspected And Approved - Inspectat şi aprobat de către Autoritatea Statelor Unite).

Clipul ne introduce într-o atmosferă stranie, şi ne dă de gândit asupra direcţiei pe care o va lua filmul. Totuşi, de reţinut e faptul că Blomkamp nu s-a exprimat că acesta este chiar trailerul noului film. Dar ce altceva ar putea fi?

Pentru Damon, rolul în noul film al lui Blomkamp e în continuarea unei liste eclectice de personaje: el va fi un poliţist texan pe nume LaBoeuf în True Grit (un western în regia fraţilor Coen), apoi va apărea în The Adjustment Bureau, o adaptare după Philip K. Dick, dar şi în Contagion şi Liberace, proiecte ale lui Steven Soderbergh.

Ce rol crezi că i s-a rezervat lui Damon în noul proiect bizar al lui Blomkamp?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
viorellll pe 12 decembrie 2010 19:12
ii chinuie talentu....imaginatzie de 2 lei......maine fac si eu un film cu telefonu ...gravitatzia rahatului in WC...
scififan pe 26 iulie 2011 17:39
E doar stilul teaserului , nu o sa fie filmul asa.
Twiblack pe 12 decembrie 2010 20:48
pe tine te chinuie statutul de critic...acelasi lucru sa spus si despre District 9 si multi ca tine si-au luat sutu in coaie.
daniel pe 12 decembrie 2010 21:29
Chiar ca prosti sunt destui,poate chiar prea multi, prinde bine noua moda la Hollywood,
faci film cu buget de rahat, platesti cativa critici si automat succesul este garantat, unde sunt filmele de odinioara gen Alien care revolutionau cinematografia, si dadeau nastere multor genuri si capodopere. Eu personal nu pot sa diger asa ceva,pierdere de timp.

Piratu pe 12 decembrie 2010 22:08
Nu imi place genu de film nici cum se filmeaza mi se pare ca este ceva de genu ce sa poate face si pe acasa cu ceva aparatura.dar dupa teaser aceasta impresie imi lasa.apoi critici astia nu stiu ce le place,poate inovatia asta in gen de cinematografie,numa ei stiu....
blastpit pe 12 decembrie 2010 23:27
Imi vine sa vomit cand vad monstrul ala din video...mai bine nu te uiti al film decat sa ai un digestie nasoala
Equilibrium pe 13 decembrie 2010 12:43
Avatar capodopera? =)) Gluma lunii decembrie :)) ,sunteti buni ..

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells