Marvel amână Avengers: Secret Wars, Deadpool 3, Fantastic Four și Blade

de Gloria Sauciuc în 12 Oct 2022
Gigantul schimbă datele de premieră pentru titluri mult-așteptate

Disney face schimbări majore calendarului său de premiere, decalând numeroase titluri, inclusiv patru din cadrul Marvel Cinematic Universe, scrie hollywoodreporter.com.

Blade, cu Mahershala Ali, a fost decalat pentru 6 septembrie 2024 comparativ cu data inițială de 3 noiembrie 2023; decalajul apare pe măsură ce lungmetrajul caută un nou regizor după ruperea de Bassam Tariq acum două săptămâni. Știrea vine după ce The Hollywood Reporter anunța că Blade s-ar putea să continue totuși filmările după ce studiourile caută un nou regizor, dar că e posibil să amâne data de producție din noiembrie. Această întârziere a creat un efect în cascadă în programul lui Marvel, susțin sursele.

Noul film Deadpool 3, care nu are deocamdată un titlu, este relocat pentru 8 noiembrie 2024, față de 6 septembrie 2024. În film joacă Ryan Reynolds plus Hugh Jackman, readus de la pensie în rolul Wolverine. Shawn Levy semnează regia.

Fantastic Four a fost amânat pentru mai multe luni, până pe 14 februarie 2025, față de 8 noiembrie 2024. Filmul, unul dintre cele mai așteptate producții Marvel, urmează să își distribuie cele patru roluri principale, iar regia va fi semnată de către Matt Shakman.

Și Avengers: Secret Wars, încununarea Multiuniversului Marvel, a fost relocat pentru 1 mai 2026, față de 7 noiembrie 2025. Serialul își caută regizor, ceea ce înseamnă că Marvel nu mai are două filme Avengers cu premierele la șase luni distanță (Avengers: The Kang Dynasty rămâne programat pentru data de 2 mai 2025).

copyright foto denofgeek

Exploreaza subiecte similare:

Blade, Mahershala Ali, Deadpool 3 , Ryan Reynolds, Hugh Jackman, Shawn Levy, Fantastic Four, Avengers: Secret Wars, Avengers: The Kang Dynasty

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells