Margot Robbie este protagonistă doar în unul dintre cele două scenarii pregătite pentru Pirații din Caraibe 6

de Marina Florea în 16 Mai 2022
Producătorul Jerry Bruckheimer: „avem două variante de scenariu la Pirații – unul cu ea, unul fără ea...”

Pirates Of the Caribbean 6 cu Margot Robbie se află încă în faza de dezvoltare, scrie ScreenRant. Producătorul Jerry Bruckheimer a anunțat că lucrează simultan la două variante de scenariu pentru Pirates of the Caribbean 6, într-una din ele urmând să joace Margot Robbie.

Pirates of the Caribbean 6 este încă în faza de dezvoltare, iar Margot Robbie este în discuții cu producătorul, ceea ce ne aruncă în timp înainte de iunie 2020 când se anunța cu tam-tam că s-a hotărât ca actrița Margot Robbie să devină următoarea figură-cheie a seriei de filme Pirații din Caraibe.

Seria de filme Pirates of the Caribbean, adaptată după parcurile de distracții Disneyland, a debutat în 2003 cu filmul Pirații din Caraibe: Blestemul Perlei Negre, care a făcut publicului cunoștință cu indiferentul dar fermecătorul pirat Jack Sparrow. Deși în serie au venit și au plecat staruri precum Keira Knightley, Orlando Bloom sau Penelope Cruz, Depp și-a jucat de fiecare dată rolul în fiecare film din seria Pirații, în 2007, 2011 și în 2017.

Cu toate că au exista ceva zvonuri despre un nou lungmetraj în serie, totuși nimic nu s-a concretizat pentru „Pirați” de-a lungul ultimilor cinci ani. Au existat în dezvoltare mai multe propuneri, inclusiv una semnată de creatorul filmului Chernobyl, Craig Mazin. Un alt proiect dezvoltat concomitent este unul complet separat, anunțat în iunie 2020, în care urma să joace actrița din The Suicide Squad, Margot Robbie, în care scenariul ar fi fost scris de Christina Hodson, cu care se mai întâlnise la Birds of Prey sau la Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn.

The Sunday Times a discut, de curând, cu producătorul Jerry Bruckheimer pentru noul său film, Top Gun: Maverick, care urmează să aibă premiera pe 24 mai 2022. În timpul conversației, a fost atins subiectul Piraților 6, regizorul confirmând că: „Da. Stăm de vorbă cu Margot Robbie”, lucru care poate fi înțeles că lucrurile au bătut pasul pe loc de la primul anunț legat de film, cu doi ani înainte.

Producătorul a continuat afirmând că: „avem două variante de scenariu la Pirații – unul cu ea, unul fără ea”...

Bruckheimer nu a explicat dacă cele două variante de scenariu anunțate ar fi fost semnate de Mazin și Hodson. Nu știm dacă Bruckheimer și firma lui într-adevăr au de gând să facă Pirates 6 cu Margot Robbie, iar dacă da, va trebui să se miște repede. Actrița este foarte căutată după rolul ei celebru de Harley Quinn în Universul DC, asta pe lângă rolurile de supereroină și cele de Oscar în filme precum I, Tonya și Bombshell. De asemenea, va mai juca în filmul Barbie al Gretei Gerwig, care va apărea în iulie 2023.

Exploreaza subiecte similare:

Margot Robbie, jerry bruckheimer, Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells