Mamma Mia 3 este în cărţi, cu patru noi cântece ABBA

de Ştefan Dobroiu în 21 Iun 2020
Producătoarea Judy Craymer vrea un sequel pentru filmele care au încasat un miliard de dolari

Sunt filme cu încasări mult mai mici şi cu mult mai puţini fani care primesc undă verde pentru un sequel. Noi nu ne-am supăra deloc dacă dorinţa producătoarei Judy Craymer, aceea de a mai face un film Mamma mia!, s-ar transforma în realitate.

Mamma Mia! şi Mamma Mia! Here We Go Again! au încasat împreună mai bine de un miliard de dolari. Asta înseamnă că studiourile Universal, care au distribuit ambele filme, cu siguranţă îşi doresc ca Craymer să înceapă lucrul la o continuare. Mai mult, Craymer a declarat pentru Daily Mail că există patru noi cântece scrise de Benny Andersson şi Bjorn Ulvaeus pentru un turneu virtual care ar reuni formaţia ABBA.

Craymer a mai spus că ar fi vrut să înceapă lucrul în izolarea provocată de pandemie, dar că până la urmă a fost prea afectată de întreaga nebunie ca să mai facă ceva. Asta nu înseamnă că nu ar putea reîncepe de îndată ce lucrurile revin la normal.

Nouă nu prea ne-a plăcut primul film, în principal din cauza faptului că Pierce Brosnan, Colin Firth şi Stellan Skarsgård croncăne ca nişte corbi în sforţările lor patetice de a-şi convinge publicul că sunt în stare să cânte (nu sunt!). Sequelul ni s-a părut mult mai bun, ba chiar l-am etichetat drept "un film perfect pentru vară".

Ţi-au plăcut filmele Mamma Mia? Îţi doreşti un sequel?

Exploreaza subiecte similare:

Mamma mia!, Mamma Mia! Here We Go Again, Judy Craymer, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård, Colin Firth

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells