Logan cucereşte box office-ul, după ce a uluit criticii

de Cristina Grigore în 6 Mar 2017
Filmul obţine cea mai bună lansare de pănă acum a lui 2017 în Statele Unite

Intrat în topul IMDB pe un loc fruntaş – momentan se află pe poziția 37 – şi cu o mulţime de cronici pozitive la activ, Logan îşi pune amprenta şi asupra box office-ului. Încasările de pe teritoriul american au atras cea mai mare sumă de la începutul anului pentru un debut – 85,3 milioane de dolari, potrivit BoxOfficeMojo.com.

Ca producţie nerecomandată minorilor sub vârsta de 15 ani, Logan nu a reuşit să întreacă Deadpool, însă are mari şanse să egaleze cele 783 de milioane de dolari încasate, internaţional, de filmul cu Ryan Reynolds.

A trecut pe locul doi în clasament comedia horror Get Out, cu 26,1 milioane de dolari încasaţi la final de săptămână, iar pe trei intră The Shack, o drama fantasy cu Sam Worthington şi Octavia Spencer, ce a obţinut 16,1 milioane de dolari.

Topul cinci american este completat de The LEGO Batman Movie – 11,6 milioane de dolari încasări – urmat de o altă nouă intrare, Before I Fall, o drama emoţionantă, cu o distribuţie din care lipsesc numele celebre, ce obţine încasări de 5 milioane de dolari.

Exploreaza subiecte similare:

Logan, Deadpool, Get Out, The Shack, Sam Worthington, Octavia Spencer, Ryan Reynolds, The Lego Batman Movie

Alte știri din cinema

Interpretul supereroului Iron Fist a avut doar 15 minute pentru a învăţa mişcările de luptă

Producţia Marvel a fost atât de accelerată, încât antrenamentul starului a fost extrem de scurt şi intensiv

Continuarea lui Deadpool va încălca şi mai multe reguli, afirmă scenariştii

O poveste nouă, cu personaje noi, precum Cable, care ar putea fi jucat de Michael Shannon

Venom, dușmanul lui Spider-Man, va avea propriul film. Iată data de lansare

Membrii S.H.I.E.L.D. îl consideră unul dintre cele mai mari amenințări la adresa umanității, alături de Magneto, Doctor Doom și Red Skull

În fiecare luni, Comedy Central va difuza „Show de seară cu Viorel Dragu”

Premiera emisiunii de satiră are loc pe 3 aprilie, de la ora 20:00

Părerea ta

Spune-ţi părerea
camaleonii pe 6 martie 2017 21:27
N-are nicio sansa sa egaleze cele 783 de milioane obtinute de Deadpool. Se va opri undeva la 600, maxim 650 de milioane. Pana la 783 de milioane mai este cale lunga Cristina.
Costirik pe 9 martie 2017 03:58
Corect!
mihnea_aspru95 pe 9 martie 2017 23:10
http://www.boxofficemojo.com/movies/?id=wolverine2017.htm $300 milioane în 6 zile (are potenţialul să ajungă aproape de DEADPOOL), King Kong n-o să facă mai mult decât LOGAN, dar îl va atinge pe Godzilla ($529). Singurul oponent veritabil pentru Logan va fi "Frumoasa & Bestia" (la ce marketing a avut în ultimele săptămâni şi ce actori cunoscuţi ne prezintă. Clar îl va depăşi pe celălalt de la Walt Disney, Jungle Book ($967), şi o să fie primul film din 2017 care va trece de 1 miliard de $. Până acum Batman v Superman ţine recordul pe luna MARTIE cu 873 milioane de dolari *dar o să fie MAI MULT CA SIGUR detronat de B&B, cu toate că n-aş vrea acest lucru, dar se va întâmpla din nefericire :(* .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback