Liam Neeson ar face şi Taken 4

de Cristina Grigore în 13 Ian 2015
Deşi s-a arătat anterior hotărât să încheie franciza cu Taken 3, starul a venit recent cu o declaraţie surprinzătoare

Pentru a treia parte a lui Taken, a fost nevoie de multă insistenţă din partea producătorilor şi de promisiunea unui salariu de 20 de milioane de dolari pentru a-l face pe Liam Neeson să revină în franciză. Iată însă că filmul este acum în cinematografe şi e pe cale să devină un notabil succes la box office (a debutat în week-end cu 40 de milioane de dolari pe teritoriul Statelor Unite, încă 50 de milioane de dolari venind din încasările internaţionale). Neeson a fost atât de hotărât să încheie aici franciza încât posterele lui Taken 3 au inclus tagline-ul „It ends here”.

Cu toate acestea, într-un interviu de promovare al filmului transmis de FoxNews.com, Neeson a declarat că ia totuşi în considerare revenirea în Taken 4: „Cred că dacă publicul merg să vadă filmele şi iubeşte aceste personaje… Vreau să spun că mi-ar plăcea să continui povestea lui Forest Whitaker şi, dacă e să se întâmple asta în scenariul lui Taken 4, e grozav”, a spus actorul.

Primul film Taken, lansat în 2008, nu a fost scris având în plan şi o continuare. Însă odată cu succesul major al peliculei – 227 de milioane de dolari încasări internaţionale la un buget de 25 de milioane de dolari – sequel-ul a intrat rapid în planurile realizatorilor. Apărut în cinematografe trei ani mai târziu, Taken 2 a înregistrat încasări de 376 de milioane de dolari la un buget de producţie de 45 de milioane.

Exploreaza subiecte similare:

Liam Neeson, Taken 3

Alte știri din cinema

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Părerea ta

Spune-ţi părerea
VIBERS pe 13 ianuarie 2015 13:17
Sper sa nu mai faca si a -4-a parte.De fapt era de vis daca ramanea doar la prima parte.
Brian pe 13 ianuarie 2015 21:53
Ar putea avea ceva continuare la ce sfarsit a avut
alex43497 pe 22 mai 2015 00:26
Liam Neeson e un tampit care n-are ce face cu banii,se pare.
daca se face si partea 4 ar trebui introdusa si nota 0,special pentru mine.

john1 pe 11 ianuarie 2018 14:45
Ce tot mancati cacat pe aici? Daca nu iti place actorul si filmul,nu te mai uta frate.Mie mi-au placut toate seriile Taken si din filmul acesta am inceput sa ador acest actor....Cred ca tu nu ai ce vorbi alex43497....Mai curata o ceapa!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells