Liam Hemsworth i-a spus un adio categoric lui Miley Cyrus

de Cristina Grigore în 17 Sep 2013
Despărţirea celor doi a primit şi confirmarea oficială

Actorul din The Expendables 2 şi franciza The Hunger Games, Liam Hemsworth, s-a despărţit definitiv de logodnica sa, cântăreaţa şi actriţa Miley Cyrus. Încheierea relaţiei tumultoase, presărată de multe certuri şi împăcări, a fost confirmată revistei People de către reprezentanţii acestora.  

Hemsworth şi Cyrus s-au întâlnit pe platourile de filmare ale peliculei The Last Song, în 2009, şi s-au logodit în mai 2012. Deşi Miley (20 de ani) se declara atunci extrem fericită de relaţia cu Liam (23 de ani), alături de care spera la o „viaţă plină de fericire”, cuplul şi-a amânat nunta, programată să aibă loc la începutul acestui an.

Motivul pare să fi venit din partea actorului, nemulţumit de schimbarea de comportament a artistei din ultima vreme. Fostă vedetă a serialului pentru adolescenţi Hanna Montana, Miley Cyrus s-a transformat în ultima vreme, în încercarea de a-şi relansa cariera, în fata rea a industriei americane de divertisment, afişând în videoclipurile ei şi apariţiile scenice un comportament total dezinhibat, ce frizează vulgaritatea şi obscenul. Prestaţia ei recentă de la MTV Video Music Awards l-a „dezgustat” total pe Hemsworth şi a venit într-un moment în care cei doi erau, potrivit zvonurilor, la un pas să se despartă.

Exploreaza subiecte similare:

The Expendables 2, The Hunger Games, Liam Hemsworth, Miley Cyrus, The Last Song, actor

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Miiku pe 17 septembrie 2013 12:01
Vrajeli. :))
Musa.del.Arte pe 17 septembrie 2013 14:48
Miley Cyrus nu este acrita! Cu un film, nu se face primavara!
alex_il_fenomeno pe 19 septembrie 2013 19:11
Cred ca era de asteptat sa nu mai dureze aceasta relatie.
yukkio pe 2 februarie 2014 23:55
nu prea inteleg ce cauta aici

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells