Léa Seydoux, actrița cu cele mai multe filme la Cannes anul acesta, pozitivă la testul COVID

de Marina Florea în 12 Iul 2021
Actrița apare în trei filme care se luptă pentru marele premiul Palme d'Or

Léa Seydoux a ieșit pozitivă la testul COVID-19 și pierde astfel premiera filmului The French Dispatch la Cannes. Seydoux trebuia să fie una dintre actrițele omniprezente la Cannes anul acesta, jucând în patru filme din cadrul Festivalului, scrie The Hollywood Reporter.

Prezența actriței la Festival rămâne nesigură după rezultatul pozitiv la testul COVID-19. Seydoux a făcut vaccinul, dar a ieșit pozitiv la unul dintre testele făcute în timpul producției noului film la care lucrează, declara sâmbătă agentul ei de presă, Christine Tripicchio, pentru Associated Press.

Actrița este asimptomatică și este în izolare în locuința ei din Paris, sperând ca - ulterior - să aibă două teste negative consecutive, fapt i-ar da voie să participe, totuși, la Festival.

Seydoux urma să fie una dintre cele mai vizibile actrițe la Cannes, anul acesta: actrița joacă în patru filme din Festival, inclusiv în trei care se luptă pentru marele premiul Palme d'Or - un premiu pe care l-a câștigat ex aequo, în 2013, cu Blue is the Warmest Color.

Anul acesta, la Cannes, Seydoux joacă în filmul lui Wes Anderson The French Dispatch, în filmul lui Arnaud Desplechin Deception, în France al lui Bruno Dumont și în The Story of My Wife a lui Ildiko Enyedi.

Sâmbătă, organizatorii festivalului anunțau cu surle și trâmbițe succesul festivalului, care a impus ca participanții fie să aducă dovada vaccinării, fie un test negativ făcut cu 48 de ore înainte de accesul în festival. Măștile sunt obligatorii în sălile de cinema. Acum, Cannes-ul testează zilnic 4000 de persoane. Fremaux, director artistic al Festivalului, susținea sâmbătă că au ieșit zero teste pozitive.

Exploreaza subiecte similare:

Léa Seydoux, The French Dispatch, Ildikó Enyedi, Bruno Dumont, Arnaud Desplechin, Wes Anderson

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells