Lansare de 117 milioane de dolari pe teritoriul nord-american pentru noul Spider Man

de Cristina Grigore în 11 Iul 2017
Şi internaţional, Spider-Man: Homecoming a avut succes – a strâns, în total, 257 milioane de dolari

Spider-Man: Homecoming s-a lansat în week-end în cinematografele noastre şi ocupă deja locul întâi în clasament: în week-end-ul de lansare, 7-10 iulie 2017, 48.131 de spectatori au văyut filmul iar vânzările totale au fost de 1.130.724 lei. Aclamat de milioane de fani din toată lumea, blockbusterul - lider național de box-office se confirmă drept una dintre cele mai așteptate lansări cinematografice ale verii. Filmul – ce este deja pe primul loc în topurile a 50 de pieţe de film de pe tot Globul - pare să-şi fi găsit drumul spre noua generaţie de fani ai celebrului supererou.

Debutul nord-american din acest sfârșit de săptămână a ajuns la 117 milioane de dolari, una dintre cele mai bune lansări ale francizei – Homecoming este depăşit doar de Spider-Man 3, care a obţinut 151 milioane de dolari la lansare.

Pelicula a întrecut Wonder Woman, ce a făcut 103 milioane în primul week-end, şi a intrat în topul trei al celor mai bune lansări ale anului, după Guardians of the Galaxy Vol. 2 (146 milioane de dolari) şi Beauty and the Beast (174 milioane de dolari la debut). Internaţional, producţia cu Tom Holland protagonist a acumulat 257 milioane de dolari.

Despicable Me 3 a coborât pe locul doi în clasamentul american (33,9 milioane de dolari), fiind urmat de Baby Driver, ce a mai adăugat 12,7 milioane de dolari în acest sfârşit de săptămână la un total de 56,8 milioane (de menţionat că filmul a fost produs cu numai 34 de milioane). Wonder Woman a mai adăugat 10 milioane de dolari încasărilor totale, ajunse acum la 745 milioane, iar Transformers: The Last Knight, aflat pe locul cinci în top, a obţinut încasări totale de 494 milioane de dolari, cu 6,3 milioane încasate în acest week-end.

Exploreaza subiecte similare:

Spider-Man: Homecoming, Wonder Woman, Guardians of the Galaxy Vol. 2, Beauty and the Beast, Baby Driver, Transformers: The Last Knight, Despicable Me 3

Alte știri din cinema

Iată când se va lansa cel de-al 25-lea film James Bond

Deşi revenirea lui Daniel Craig în celebrul rol este acum sigură, o confirmare oficială se lasă încă aşteptată

Anne Hathaway o va înlocui pe Amy Schumer în Barbie

Filmul va avea o regizoare la cârmă şi este programat pentru lansare în vara lui 2018

„Dunkirk”, pe primul loc și în România în weekendul lansării

Povestea filmului surprinde trupele britanice şi ale aliaţilor înconjurate de inamici pe plaja franceză şi forţate să facă faţă unui asalt aproape imposibil de rezistat

Acțiunea din Captain Marvel se va desfășura în anii ’90, spune Kevin Feige

Preşedintele Marvel a vorbit şi despre prezenţa în film a lui Nick Fury

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback