Lansare de 117 milioane de dolari pe teritoriul nord-american pentru noul Spider Man

de Cristina Grigore în 11 Iul 2017
Şi internaţional, Spider-Man: Homecoming a avut succes – a strâns, în total, 257 milioane de dolari

Spider-Man: Homecoming s-a lansat în week-end în cinematografele noastre şi ocupă deja locul întâi în clasament: în week-end-ul de lansare, 7-10 iulie 2017, 48.131 de spectatori au văyut filmul iar vânzările totale au fost de 1.130.724 lei. Aclamat de milioane de fani din toată lumea, blockbusterul - lider național de box-office se confirmă drept una dintre cele mai așteptate lansări cinematografice ale verii. Filmul – ce este deja pe primul loc în topurile a 50 de pieţe de film de pe tot Globul - pare să-şi fi găsit drumul spre noua generaţie de fani ai celebrului supererou.

Debutul nord-american din acest sfârșit de săptămână a ajuns la 117 milioane de dolari, una dintre cele mai bune lansări ale francizei – Homecoming este depăşit doar de Spider-Man 3, care a obţinut 151 milioane de dolari la lansare.

Pelicula a întrecut Wonder Woman, ce a făcut 103 milioane în primul week-end, şi a intrat în topul trei al celor mai bune lansări ale anului, după Guardians of the Galaxy Vol. 2 (146 milioane de dolari) şi Beauty and the Beast (174 milioane de dolari la debut). Internaţional, producţia cu Tom Holland protagonist a acumulat 257 milioane de dolari.

Despicable Me 3 a coborât pe locul doi în clasamentul american (33,9 milioane de dolari), fiind urmat de Baby Driver, ce a mai adăugat 12,7 milioane de dolari în acest sfârşit de săptămână la un total de 56,8 milioane (de menţionat că filmul a fost produs cu numai 34 de milioane). Wonder Woman a mai adăugat 10 milioane de dolari încasărilor totale, ajunse acum la 745 milioane, iar Transformers: The Last Knight, aflat pe locul cinci în top, a obţinut încasări totale de 494 milioane de dolari, cu 6,3 milioane încasate în acest week-end.

Exploreaza subiecte similare:

Spider-Man: Homecoming, Wonder Woman, Guardians of the Galaxy Vol. 2, Beauty and the Beast, Baby Driver, Transformers: The Last Knight, Despicable Me 3

Alte știri din cinema

Cea mai nouă inovație VR, ecranul-cupolă, producții VR românești la Astra Film

Publicul spectator de la AFF (Sibiu) are ocazia specială de a viziona filme 360 pe un ecran în formă de cupolă, care dau spectatorului senzația participarii directe în film

Primele imagini din filmul ce îi aduce laolaltă pe De Niro, Pacino și Joe Pesci

The Irishman, ce va fi lansat anul viitor, este regizat de Martin Scorsese

Kingsman: The Golden Circle detronează horror-ul It în box office-ul nord-american

Filmul a avut un debut de 39 milioane de dolari

Iată primul trailer al horror-ului „1922”, ecranizarea unei nuvele de Stephen King

Imagini şocante în filmul Netflix despre secrete care niciodată nu rămân îngropate

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback