Kiefer Sutherland în Rabbit Hole, disponibil pe SkyShowtime din 31 martie

de Cinemagia în 24 Feb 2023
Până pe 20 martie, noii clienți care optează pentru un abonament lunar pot beneficia de oferta Abonamentul la jumătate de preț pe viață

Produs de CBS Studios, Rabbit Hole va putea fi vizionat pe SkyShowtime din 31 martie, primele două episoade fiind disponibile la momentul lansării, conform comunicatului transmis Cinemagia.

În Rabbit Hole, nimic nu este ceea ce pare, când John Weir (Kiefer Sutherland), un maestru al înșelăciunii în lumea spionajului corporativ, este acuzat de crimă de forțe puternice, cu capacitatea de a influența și controla populația.

Pe lângă Sutherland în rolul principal, Rabbit Hole beneficiază de o distribuție dinamică, în care Charles Dance (Game of Thrones) îl joacă pe Dr. Ben Wilson, Meta Golding (Empire) pe Hailey Winton, Enid Graham (Mare of Easttown) pe Josephine „Jo” Madi, Jason Butler Harner (Ozark) pe Valence, Walt Klink (Arctic Circle) pe The Intern și Rob Yang (Succession) pe Edward Homm.

Sutherland este și producător executiv al seriei Rabbit Hole, alături de scenariștii-regizori John Requa și Glenn Ficarra (This Is Us, WeCrashed), Charlie Gogolak (The Sinner, WeCrashed), Suzan Bymel (Designated Survivor) și Hunt Baldwin (Longmire, The Closer).

Serviciul SkyShowtime este disponibil pentru clienți prin intermediul aplicației SkyShowtime disponibilă pentru pe Apple iOS, tvOS, dispozitivele Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung și prin intermediul site-ului: www.skyshowtime.com. Prețul standard lunar al unui abonament la SkyShowtime este de 3.99 euro. Până la data de 28.03.2022, noii clienți care optează pentru un abonament lunar pot beneficia de oferta Abonamentul la jumătate de preț pe viață.

Exploreaza subiecte similare:

Rabbit Hole, Kiefer Sutherland, Game of Thrones, Charles Dance, Meta Golding, Enid Graham, Mare of Easttown, Jason Butler Harner, Ozark , Walt Klink, Arctic Circle, Rob Yang, Succession, This Is Us, WeCrashed, The Sinner, Designated Survivor, Longmire

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells