Jodie revine la regie

28 Iul 2005
Jodie revine la regie
De doua ori castigatoare a premiului Oscar, mereu cuceritoarea Jodie Foster (foto), pe care o veti vedea curand pe marile ecrane in filmul Flight Plan, a declarat recent ca va regiza si probabil va avea si un rol in productia Universal Pictures, Sugar Kings.
Filmul a fost inspirat de un articol-ancheta aparut in Vanity Fair: „In the Kingdom of Big Sugar de Marie Brenner. Articolul ii desconspira pe Alfy si Pepe Fanjul, care detineau un imperiu al prelucrarii zaharului in Florida. Cei doi au fost acuzati de avocatul Edward Tuddenham si condamnati pentru ca ii tratau pe cei peste 20.000 de muncitori de pe plantatiile de trestie de zahar ca pe niste sclavi.
In scenariu este urmarita povestea din punctul de vedere al avocatului si al tanarului asistent care fac echipa pentru a-i aduce in fata justitiei pe baronii zaharului care explpoateaza plantatiile ca in epoca sclavagismului. Majoritatea lucratorilor care culeg trestia de zahar sunt emigranti.
Jodie Foster a mai regizat Little Man Tate (1991), Home for the Holidays (1995) iar acum se afla in productie cu Flora Plum, un film despre o fata crescuta in lumea circului.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells