Jerry Springer si Dolph Lundgren filmeaza la Buftea

2 Feb 2004
Dolph Lundgren isi regizeaza primul film la Buftea

La Studiourile MediaPro incep astazi filmarile pentru “The Defender”, lung-metraj care ii are in rolurile principale pe celebrii Dolph Lundgren (“Soldatul Universal”) si pe Jery Springer (“Jerry Springer Show”, unul dintre cele mai populare talk-show-uri din toate timpurile).

Dolph semneaza si regia pentru “The Defender”. Dupa ce a jucat in peste 20 de filme, printre care cele mai cunoscute sunt “A View to a Kill”, din seria James Bond (filmul in care a debutat), urmat de “Rocky IV”, alaturi de Sylvester Stalone, “Johnny Mnemonic”, in care ii da replica lui Keanu Reeves sau “Universal Soldier”, cu Jean-Claude Van Damme, Dolph a fost si producator al filmului “Penthatlon”. Pentru prima data in cariera sa, el va fi si regizor, debut pentru care a ales platourile de la Buftea.

Sportiv de talie mondiala, Dolph are centura neagra la karate si a fost ales de Comitetul Olimpic al Statelor Unite ale Americii sa fie conducatorul echipei de penthatlon la Olimpida de la Atlanta. Suedezul, care are doua masterate in chimie industriala, joaca si teatru, fiind fondatorul “Grupului celor 8”.

In “The Defender”, el ii va da replica celebrului Jerry Springer. Sosit in Romania la sfarsitul saptamanii trecute, Springer a discutat cu Dolph si cu echipa de productie a filmului despre scenariu, a facut probele de costume, pentru ca programul sau de filmare incepe chiar de luni, la Buftea.

Realizatorul unuia dintre talk-show-urile cu cea mai mare audienta din SUA, fost primar al orasului Cincinnati (1977), actor si producator, Jerry Springer a fost consilier in campania politica a lui Robert F. Kennedy.

Springer este si cantaret de country. Desi spune ca vocea sa ”suna mai bine in ziare”, cata in deschidera concertelor lui Billy Ray Cyrus, ori de cate ori timpul i-o permite. Springer a cantat chiar si in celebrul club al lui Johnny Depp, the Viper Room.

De luni, Jerry Springer va fi Presedintele Americii. La Buftea, in “The Defender”.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells