Jeremy Renner şi-a rupt ambele braţe la filmările ultimei sale pelicule

de Cristina Grigore în 1 Iun 2018
Producţia se numeşte Tag, are mai multe staruri în distribuţie şi este o comedie inspirată din evenimente reale

Hawkeye a lipsit din confruntarea de pe marele ecran a Răzbunătorilor de anul acesta, fapt ce i-a oferit timp de lucru lui Jeremy Renner pentru alte proiecte. Actorul va putea fi văzut din 6 iulie în comedia Tag (TAG: Dă-o mai departe), unde împarte ecranul cu alte staruri ca Annabelle Wallis, Jon Hamm, Isla Fisher şi Ed Helms. Din păcate pentru Renner, filmările la această producţie s-au dovedit mai periculoase decât cele din filmele Marvel, căci actorul şi-a rupt ambele braţe încă din primele zile ale lucrului la film.

Incidentul a fost dezvăluit de Jon Hamm în emisiunea de ieri seară a lui Ellen DeGeneres: “S-au rănit mai mulţi pe platourile de filmare. Însă cel mai notabil accident a fost cel al lui Renner – eu nu eram acolo în acea zi, aşa că nu daţi vina pe mine. Şi-a rupt ambele braţe simultan în a treia zi. Mai aveam 40 de zile de filmare. Şi gândiţi-vă că omul acesta a făcut o mulţime de filme Avengers şi a fost în regulă. Face acum un film despre leapșa şi gata – ambele braţe. Au trosnit ca lemnul de foc. S-au rupt ca beţele de chibrit”, a punctat actorul.

Din fericire, producţia nu a fost nevoie să fie oprită după accidentul lui Renner. După ce i-au fost fixate părţile afectate, acestea au fost acoperite cu materiale verzi, care au permis corectarea aspectului braţelor în post-producţie, cu ajutorul graficii computerizate.

Tag spune povestea (inspirată din evenimente reale) unor prieteni a căror plăcere neobişnuită – o variantă necenzurată a jocului de-a prinselea – îi face să-şi rişte în fiecare an, timp de o lună, pielea, relaţiile şi serviciul. De această dată, jocul se suprapune cu ziua căsătoriei singurului participant rămas neînvins. Însă ceea ce părea o ţintă uşoară se transformă într-un război total, căci acesta ştie că este vânat.

Exploreaza subiecte similare:

Jeremy Renner, Tag, Jon Hamm, Isla Fisher, Ed Helms, Annabelle Wallis

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells