Jennifer Aniston l-a batut pe Brad Pitt in box office-ul american

de Razvan Boboc în 29 Dec 2008
Jennifer Aniston l-a batut pe Brad Pitt in box office-ul american

Surpriza in box office-ul american! Comedia "Marley and Me", cu Jennifer Aniston si Owen Wilson in rolurile principale, se afla in fruntea box office-ului american, cu incasari de 14 milioane de dolari, conform Box Office Mojo. Pe locul al doilea se afla o alta premiera, “The Curious Case of Benjamin Button”, cu Brad Pitt in rolul principal. Aceasta a avut incasari de 10,2 milioane de dolari.

Drama lui David Fincher este o adaptare dupa o povestire a scriitorului F. Scott Fitzgerald si prezinta povestea lui Benjamin Button, un barbat care se naste sub forma unui om batran, intinerind pe masura ce inainteaza in varsta, pentru a sfarsi ca un bebelus.

Filmul este considerat de critici un favorit al premiilor Oscar din 2009, iar Brad Pitt ar putea obtine o nominalizare pentru cel mai bun actor. Actorul a mai fost nominalizat o singura data la Oscar, in 1996, pentru rolul din "Twelve Monkeys".

O alta comedie, “Bedtime Stories”, se afla pe locul al treilea in box office. Este o comedie produsa de Walt Disney, cu Adam Sandler in rolul principal.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells