Jean-Luc Godard va lua Oscarul onorific. Dar unde e Godard?

de Gloria Sauciuc în 26 Aug 2010
Jean-Luc Godard va lua Oscarul onorific. Dar unde e Godard?

"Unde e Jean-Luc Godard când ai nevoie de el?", se întreabă organizatorii Oscarului onorific, care au petrecut aproape 24 de ore agitate încercând să îl găsească pe regizorul iconoclast (A bout de souffle), pentru a-i transmite că va primi o statuetă Oscar - însă până miercuri seară nu l-au putut contacta.

Godard, elveţian născut la Paris, este în mod declarat împotriva Hollywood-ului. De asemenea, are o problemă cu zborurile lungi, pe care se pare că le evită deoarece în timpul lor e interzis fumatul. Aşadar, s-ar putea ca Godard să nu fie prezent la decernarea premiului, lucru rar de altfel (ca un exemplu extrem: în 1993 Audrey Hepburn  nu a fost prezentă la Gală pentru că a murit înainte de a i se înmâna premiul).

"Am încercat să dăm de el începând de marţi la ora 7 şi, deocamdată, nu am primit nicio confirmare", susţine Bruce Davis, director executiv la Academia de Film, continuând că s-au folosit toate mijloacele de comunicare - telefon, fax, mail, scrisoare prin poştă pentru a-l contacta pe regizor.

Ceilalţi premiaţi ai Oscarului de onoare vor fi Eli Wallach, Francis Ford Coppola şi istoricul filmului mut Kevin Brownlow.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Piratu pe 26 august 2010 18:13
Nu toti iubesc Hollywoodul.......
cetateanu pe 22 septembrie 2010 14:29
Nu pot sa zic decat ca il merita.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells