Jamie Foxx, preferat în rolul lui Mike Tyson într-un film biografic

de Cristina Grigore în 31 Iul 2014
Printre cei care se vor ocupa de proiect se numără și Martin Scorsese

Un film biografic despre viața celebrului pugilist american Mike Tyson se află în pregătire la Hollywood, iar cel vizat de producători pentru rolul central este, potrivit Mirror.co.uk, actorul Jamie Foxx. Pentru a-l înfățișa pe Tyson în diverse stadii ale carierei sale, imaginea lui Foxx va fi modificată cu ajutorul efectelor vizuale.

,,Vom realiza acest proiect, am discutat deja cu Jamie”, a declarat Tyson. ,,În aproximativ 18 luni vom adapta pentru marele ecran povestea lui Mike Tyson, iar el va fi cel care mă va interpreta, doar că acum trebuie să realizăm un anumit tip de ,,animație”; pentru că Jamie este aproape de vârsta mea și nu se potrivește asta în film, au pus la punct acest sistem al efectelor vizuale”. Tot din cele spuse de pugilist, proiectul său va beneficia și de implicarea lui Martin Scorsese.

Tyson a ținut să menționeze că Foxx a început deja să ia lecții de box, sport ce nu îi este total necunoscut actorului, care l-a interpretat în 2001, tot într-un film biografic, pe un alt boxeur celebru, Muhammad Ali.

Într-un interviu acordat MTV.com, Foxx a ținut să menționeze că, din punctul său de vedere, biopicul despre Tyson este ,,cel mai interesant dintre filmele biografice care se fac acum, pentru că spune una dintre cele mai captivante povești din câte s-au auzit”.

Jamie Foxx este câștigătorul unui premiu Oscar pentru rolul central din Ray, o altă peliculă de gen, despre viața și activitatea muzicianului Ray Charles.

Exploreaza subiecte similare:

Jamie Foxx, actor, mike tyson, Muhammad Ali, Ray

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
0ctavian pe 31 iulie 2014 10:04
in filmul Ali din 2001, Jamey Foxx in interpreteaza pe Bundini Brown, care era asistent / atrenor sau asa ceva al lui Ali. Pe Ali il interpreteaza Will Smith.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells