James McAvoy spune că a pierdut roluri din cauza înălțimii mici

de Cristina Grigore în 26 Nov 2019
Starul lui X-Men și al recent lansatului serial His Dark Materials a povestit și un caz în care i s-a dat de înțeles că nu este suficient de arătos pentru rolul său

Deși este unul dintre starurile Hollywoodului, James McAvoy se lovește și el, uneori, de un obstacol comun tuturor actorilor – cel legat de aspectul fizic. Mai exact, o anumită latură a aspectului fizic: înălțimea. Actorul din X-Men și recent lansatul serial His Dark Materials a dezvăluit într-un interviu acordat publicației The Telegraph că cei 1,7 metri ai săi nu au fost suficienți pentru unele roluri, pe care, din acest motiv, le-a pierdut.

Ca bărbat de înălțime mică, mi se spune uneori că nu mă încadrez, fizic, în rol. Alteori, când primesc totuși rolul, sunt făcut să înțeleg că, bineînțeles, va trebui să se facă ceva în această privință”, a explicat el.

McAvoy a povestit și un caz în care i s-a dat de înțeles că nu este suficient de arătos pentru rolul său.

O colegă de platou mi-a spus la un moment dat că am fost o alegere interesantă pentru rolul primit, pentru că, în mod obișnuit, nimeni n-ar crede că eu aș putea avea o relație cu cineva [așa de frumoasă, n. red.] ca ea. Asta a fost ca o lovitură între picioare!”, a spus actorul, care nu a dezvăluit însă și numele actriței în cauză.

A fost ceva de genul: «Ok, acum trebuie să mă prefac că îmi place de tine pentru încă opt săptămâni. Va fi chiar dificil». A fost o relație cu adevărat interesantă, aceea”, a mai explicat starul.

Printre rolurile de început de carieră (de film) ale scoțianului McAvoy (40 de ani) s-a aflat și cel al faunului Mr. Tumnus din The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe.

Actorul și-a adjudecat un premiu BAFTA pentru rolul secundar din The Last King of Scotland. În adaptarea BBC His Dark Materials îl interpretează pe lordul Asriel, personaj proeminent în seria romanelor adaptate, imaginate de Philip Pullman.

Exploreaza subiecte similare:

James McAvoy, His Dark Materials, The Chronicles of Narnia: The Lion the Witch and the Wardrobe, The Last King of Scotland

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
wooking_dany pe 28 noiembrie 2019 22:41
A pierdut roluri mari :))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells