James Cameron pregăteşte o nouă trilogie Terminator

de Cristina Grigore în 26 Iul 2017
Cineastul doreşte să relanseze celebra serie, căci nu este un fan al ultimelor producţii

Seria Terminator va beneficia de o relansare, iar numele cel mai bine identificate cu aceasta – Arnold Schwarzenegger şi regizorul James Cameron – pare că nu vor lipsi de pe generic (momentan, nu se ştie însă cât de consistentă le va fi implicarea).

Într-un interviu acordat ThePlaylist.com, Cameron a dezvăluit că doreşte să „reinventeze” franciza: „Am vorbit cu producătorul David Ellison, care deţine drepturile francizei pe piaţa internaţională. În Statele Unite, acestea îmi vor reveni într-un an şi jumătate. Suntem acum în negocieri pentru realizarea unei trilogii ce va reinventa franciza. Toată lumea ştie că nu am o prea mare consideraţie pentru ultimele filme…”.

Terminator este, aşadar, gata să revină pe marele ecran, negocierile lui Cameron – creatorul francizei originale - cu marile studiouri pentru finanţare şi distribuţie urmând să înceapă în 2019.

Primul film, The Terminator, a avut încasări de 78,4 milioane de dolari internaţional. Continuarea, Terminator 2: Judgement Day, a obţinut un succes covârşitor – 519,8 milioane în toată lumea. Cameron s-a retras din serie, la care s-au mai adăugat, apoi, încă trei producţii. Cea mai recentă este Terminator Genisys, cu încasări de 440,6 milioane internaţional (la un buget de producţie de 155 milioane de dolari). 

Exploreaza subiecte similare:

Arnold Schwarzenegger, James Cameron, the terminator, Terminator 2: Judgment Day, Terminator: Genisys

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ishmael pe 26 iulie 2017 16:13
In august relanseaza T2 varianta 3D. E o veste buna insa ... are timp sa se mai ocupe cu cele 3 Avataruri pe care le are in plan?
camaleonii pe 27 iulie 2017 01:06
4 continuari are avatar :) 2020, 2021, 2024, 2025. bine, are tot timpul din lume sa le amane din nou, sa faca 5, sau sa reduca la 3....legat de Terminator..eu sunt curios cand se va apuca de treaba. Caci din toamna aceasta a spus ca se va apuca de Avatar si va dura cel putin 1 an sa le filmeze pe toate. arnold schwarzenegger imbatraneste...
ishmael pe 27 iulie 2017 09:56
ma rog: destule Avataruri :D e posibil sa fie doar scenarist si producator, sa lase regia pt altii.
alexsony pe 26 iulie 2017 17:47
Sa scoata Avatar mai intai ca de mult ne tot amana si apoi sa se apuce de altceva.
lolozilla pe 26 iulie 2017 19:22
Cameron sa-si mai vada lungul nasului. Ce au ultimele productii? Sunt fix in acelasi stil ca primele. Cea mai desteapta poveste a avut-o chiar serialul (TSCC). In rest actiune, efecte si cam atat.
Cretzulynne pe 28 iulie 2017 12:32
De acord cu Cameron. Si eu as fi aruncat la cosul de gunoi ultimele filme, de la T3 incolo. Deplorabile!
Dimz pe 28 iulie 2017 22:33
Ce sa mai relansezi la Terminator ? Doar banii sunt in joc. Atat.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells