Jake Gyllenhaal, la dublu. Vezi cum arată actorul în prima imagine din thriller-ul său, An Enemy

de Cristina Grigore în 25 Apr 2013
Filmul îl are la cârmă pe regizorul lui Incendies, Denis Villeneuve

Cum ar fi să descoperi într-o bună zi că ai un frate geamăn? Sau o soră geamănă. Şi să afli ulterior că nu sunteţi chiar fraţi, dar respectivul/respectiva îţi seamănă leit. Este dilema cu care se va confrunta şi personajul interpretat de Jake Gyllenhaal în An Enemy, un thriller la care starul lui Donnie Darko şi Brokeback Mountain a încheiat recent filmările şi din care avem acum prima imagine din film, lansată online de KinoPoisk.com.

Thriller-ul are la bază romanul legendarului autor portughez José de Sousa Saramago şi îi are în centru pe un profesor de istorie (Gyleenhaal) şi soţia sa (Melanie Laurent), care descoperă că există alte două persoane ce arată exact la fel ca ei în timpul vizionării unui film artistic.

Din distribuţia filmului, în regia lui Denis Villeneuve (Incendies) mai fac parte Isabella Rossellini şi Sarah Gadon. Filmul, programat pentru lansare anul acesta, îşi aşteaptă încă distribuitorul.

Exploreaza subiecte similare:

Jake Gyllenhaal, An Enemy, Donnie Darko, Brokeback Mountain, Mélanie Laurent, Denis Villeneuve, Incendies, Isabella Rossellini, Sarah Gadon, actor

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mariusdbrsc pe 25 aprilie 2013 12:40
Asteptam si apoi comentam!!:))))
alex_il_fenomeno pe 1 iunie 2013 22:34
Nu cred ca original, insa extrem de interesant. De abia astept!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells