Înainte de miezul nopţii, cu Ethan Hawke

de Gloria Sauciuc în 26 Iun 2013
Miercuri, 26 iunie, actorul american Ethan Hawke este în Bucureşti pentru premiera filmului şi un eveniment caritabil la care se mai pot lua bilete

După Before Sunrise şi Before Sunset, finalul trilogiei cu Ethan Hawke şi Julie Delpy este adus de Before Midnight, film cu premiera în România pe 28 iunie. Miercuri, 26 iunie, actorul american Ethan Hawke este în Bucureşti pentru premiera filmului şi un eveniment caritabil ce vizează copiii români preşcolari fără posibilităţi.

Biletul la premieră, sesiunea de discuţii, concert şi petrecerea „Susţine un copil să meargă la grădiniţă timp de o lună" costă 150 de lei şi poate fi cumpărat de AICI. 

 Pentru a participa şi la recepţia VIP cu Hawke, regizorul Richard Linklater şi alţi invitaţi, biletul costă 300 de euro şi susţine un copil la grădiniţă timp de un an. Pentru biletele ce includ şi prezenţa la Cocktailul VIP contactaţi Asociatia OvidiuRo.

Trilogia Before Sunrise (1995), Before Sunset (2004), Before Midnight (2013) a fost numită „cea mai bună poveste de dragoste din toate timpurile" (The Week). Trilogia este un experiment cinematografic ce durează aproape două decenii. Before Midnight continuă povestea de dragoste dintre Celine (Julie Delpy) şi Jesse (Ethan Hawke), ce a început cu 18 ani în urmă, când cei doi s-au cunoscut într-un tren spre Viena, în filmul Before Sunrise, şi s-au revăzut după alţi noua ani în Before Sunset. Celine şi Jesse sunt acum în Grecia, în vacanţă. Au trecut nouă ani de când s-au reîntâlnit, în Franţa, în timpul turneului lui pentru promovarea unui roman. Şi au trecut aproape 20 de ani de când s-au cunoscut prima dată, într-un tren spre Viena.

La precedenta lor întâlnire, în "Before Sunset", cei doi erau deja mai puţin idealişti şi vedeau lumea mai puţin boemă. Acum, cei doi sunt căsătoriţi şi au două fiice gemene. Când Jesse îşi duce fiul din prima căsătorie la un aeroport din Grecia pentru ca acesta să se întoarcă în America la mama lui, cu care locuieşte, începe să ia în considerare o mutare înapoi la Chicago, pentru a fi mai aproape de fiul său. Între timp, Celine se gândeşte să accepte noua slujbă ce i s-a propus în Franţa, acolo unde ea, Jesse şi cele două fiice locuiesc permanent.

 „Before Midnight este un film despre dragoste şi relaţii, despre ce se-ntamplă atunci când ajungi, în sfârşit, să fii cu persoana iubită. Te pune pe gânduri", a relatat mama actorului, fondatoarea Asociaţiei caritabile OvidiuRo.

 În 2006, regizorul trilogiei iubirii, Richard Linklater, prezenta la Cannes două filme, Fast Food Nation (în competiţie) şi A Scanner Darkly (Un Certain Regard).

Exploreaza subiecte similare:

Before Midnight

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Părerea ta

Spune-ţi părerea
anca_luna pe 26 iunie 2013 11:44
De abia astept sa vad filmul Before Midnight!
Ce bine ca i-au facut aceasta continuare!
O poveste romantica , in cele 2 parti precedente: Before sunrise si Before sunset, care m-a incantat.

vali_r pe 26 iunie 2013 11:49
Oh, DA!
omudindulap pe 26 iunie 2013 11:52
Aveti idee daca va rula si in provincie? Din ce-am cercetat, pare-se ca nu :(
Gloria pe 26 iunie 2013 18:31
Buna. Am confirmarea distribuitorului: filmul va rula numai in Bucuresti, in sase cinematografe.
mihaela_11 pe 27 iunie 2013 17:43
InterComFilm Distribution Tel: +40 21 312 15 45 | +40 21 312 15 65 Pot fi sunati (cred ca raspunde cineva), au telefon pe site ul lor : http://www.intercomfilm.ro/contact
xerses pe 26 iunie 2013 13:50
De apreciat atat omul cat si actorul Ethan Hawkwe
alex_il_fenomeno pe 17 iulie 2013 16:50
Un gest impresionant, care ne arata cat de atent este starul de problemele din jur.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells