Imagini din noul serial Inventing Anna, despre cazul real al falsei milionare care a escrocat în ultimii ani bănci și hoteluri de lux

de Marina Florea în 26 Oct 2021
Rolul titular a fost atribuit tinerei speranțe și senzații din serialul Ozark, actrița Julia Garner

Anna Sorokin, o tânără cu cetățenie germană care s-a dat drept moștenitoare milionară în New York și a escrocat mai multe bănci și hoteluri de lux, a devenit subiect de film la Netflix, streamerul publicând marți, 26 octombrie, primele imagini din serialul Inventing Anna/Inventând-o pe Anna, plus un sinopsis oficial. Serialul se va lansa în 2022.

Rolul titular a fost atribuit tinerei speranțe și senzații din serialul Ozark, actrița Julia Garner, iar creator și showrunner este Shonda Rhimes (Scandal, How to Get Away with Murder, Bridgerton).

Sorokin, care folosea numele Anna Delvey, a fost găsită vinovată de furt în 2019, după ce a înșelat bănci și hoteluri de lux cu peste 200.000 de dolari. În timpul procesului, procurorii au arăat cum Sorokin, sub numele de Anna Delvey, a pretins că are o avere de aproximativ 60 de milioane de dolari într-un un fond fiduciar în Europa. Timp de câțiva ani, Sorokin și-a folosit identitatea falsă pentru a duce un stil de viață luxos - locuia într-un hotel de lux din New York și mânca la restaurante elegante. Procurorii spun că a folosit documente financiare falsificate pentru a menține înșelătoria și chiar a reușit să obțină un împrumut de 100.000 de dolari de la o bancă. Avocatul ei, Todd Spodek, a susținut în fața instanței că Sorokin „a fost sedusă de strălucirea vieții din New York”.

În timpul procesului, ea și-a angajat un stilist pentru a-i alege ținutele pe care urma să le poarte la tribunal și chiar a refuzat să se prezinte în fața judecătorului, la o ședință de judecată, din cauza ținutei sale. În cele din urmă, Sorokin a fost găsită vinovată pentru opt capete de acuzare și achitată pentru alte două.

Publicația Insider relata că Sorokin ar fi folosit cei 320.000 de dolarii primiți pentru acest serial pentru a-și plăti datoriile la bănci și mai multe amenzi.

Sinopsisul oficial al noului serial Inventing Anna/Inventând-o pe Anna precizează că o jurnalistă care are multe de demonstrat investighează cazul Annei Delvey, o moștenitoare din Germania celebră pe Instagram, care a furat atât inimile, cât și banii celor din lumea mondenă din New York. Oare Anna este cea mai mare escroacă din New York sau este, pur și simplu, noua imagine a visului american? Între Anna și jurnalistă se formează o legătură contradictorie, întunecată și amuzantă în timp ce Anna își așteaptă procesul, iar jurnalista se află într-o cursă contracronometru pentru a răspunde celei mai fierbinți întrebări din New York: cine este Anna Delvey? Serialul este inspirat de articolul din New York Magazine intitulat „How Anna Delvey Tricked New York's Party People" (Cum i-a păcălit Anna Delvey pe petrecăreții din New York), scris de Jessica Pressler.

Exploreaza subiecte similare:

Julia Garner, Shonda Rhimes, Inventing Anna, scandal, How to Get Away with Murder, Bridgerton, Ozark 

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells