Iată sinopsis-ul noului The Predator

de Cristina Grigore în 27 Apr 2018
Reboot-ul producţiei clasice de acţiune din 1987 se va lansa la noi pe 14 septembrie

Iese din decor peisajul sălbatic al Americii Centrale – scenaristul şi regizorul noului The Predator, Shane Black, a plasat acţiunea (în cea mai mare parte) în suburbiile Statelor Unite. Cunoscut drept un cineast care modifică norme şi reinventează francize, Black a ales pentru reboot-ul peliculei clasice din 1987 un scenariu cu totul neaşteptat – conflictul dintre umanitate şi exterminatorii extratereştri se va consuma pe străzile americane, se arată în sinopsis-ul preluat de BloodyDisgusting.com.

Mai puternici, mai inteligenţi şi mai letali ca niciodată, predatorii aterizează pe Pământ în urma unui accident cauzat de un băiat. Extratereştrii au codurile genetice modificate în urma contactului cu alte specii – sunt criminalii perfecţi şi iau cu asalt planeta noastră, hotărâţi să răspândească haosul. Singura speranţă a omenirii sunt câţiva foşti soldaţi de elită şi un profesor. Neobişnuita trupă va avea o singură şansă pentru a preveni sfârşitul rasei umane.

Distribuţia este alcătuită, printre alţii, din Olivia Munn, Edward James Olmos şi Yvonne Strahovski. The Predator va avea premiera în România pe 14 septembrie.

Exploreaza subiecte similare:

The Predator, predator, Shane Black, Olivia Munn, Edward James Olmos, Yvonne Strahovski

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
twitch958 pe 27 aprilie 2018 18:20
imi place Shane Black, The Nice Guys si Kiss Kiss Bang Bang au fost surprize frumoase, sper sa readuca la viata si seria "Predator"
rudeboyska pe 29 aprilie 2018 23:04
zZzZzZzZzZzZzZzZzZzZ
Dimz pe 30 aprilie 2018 13:54
va iesi o mare mizerie.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells