Iată răspunsul straniu al lui Robert Pattinson despre cum l-a construit pe Bruce Wayne/Batman

de Marina Florea în 8 Nov 2020
4 martie 2022 este data de la care îl vom vedea pe Pattinson purtând masca și mantia lui Batman

Robert Pattinson oferă o explicaţie stranie despre cum a abordat rolul titular din The Batman, scrie flickeringmyth.com, citând interviul dat de actor publicației Vanity Fair, ediția franceză.

The Batman (regizor Matt Reeves) orientează personajul titular şi noua seria de filme într-o direcţie cu totul nouă, comentează website-ul de profil. Nimic nu e mai relevant decât distribuirea lui Robert Pattinson în rolul titular, un lucru despre care actorul vorbeşte pe măsură ce producţia filmului continuă.

Pattinson a oferit un răspuns bizar pentru Vanity Fair France despre cum şi-a construit propria versiune a  personajul Bruce Wayne/Batman: „Pentru început, folosesc lucruri care pe moment par să fie fragile dacă le raportăm la magnitudinea proiectului. Conversaţii cu prietenii apropiaţi, vise în fază embrionară. Aceasta este partea secretă şi sensibilă a proiectului, în ochii actorului. La The Batman, la Tenet, o echipă gigantică de tehnicieni te înconjură, şi când se spune: Haide, Robert... Motor! trebuie să uiţi această masă de oameni şi să îţi înfrunţi propriile gânduri, proprii tăi demoni”.

Dacă ne afundăm mai mult în acest răspuns, actorul susţine că „nu există reguli” în ceea ce priveşte cât durează să construiască un personaj, şi vine cu un răspuns straniu „aceste lucruri sunt adeseori foarte personale, uneori vise pe care le invoc pentru a şti cum să joc scena pe care trebuie să o joc”.

Deşi interviul a fost tradus din franceză, răspunsul surprinde o latură stranie a personalităţii lui Pattinson, comentează website-ul de profil mai sus citat. În timp ce producătorii încearcă să îl îndrepte pe The Batman într-o nouă direcţie, se pare că acelaşi lucru se întâmplă şi cu actorul din rol.

The Batman îl pune pe Robert Pattinson (The Lighthouse) în rolul eroului cu mantie Bruce Wayne/Batman alături de Zoe Kravitz (Big Little Lies) în rolul Selinei Kyle /Catwoman, Colin Farrell (Fantastic Beasts and Where to Find Them) în rolul lui the Penguin (Oswald Cobblepot), pe Paul Dano (Escape at Dannemora) în rolul lui The Riddler, pe Jeffrey Wright (Westworld) în rolul lui Jim Gordon, pe Andy Serkis (War for the Planet of the Apes) în rolul lui Alfred Pennyworth, pe John Turturro (The Big Lebowski) drept Carmine Falcone, pe Alex Ferns (Chernobyl) în rolul lui Pete Savage, pe Con O'Neill (Ordinary Lies) în rolul lui Mackenzie Bock, pe Peter Sarsgaard (The Killing) în rolul procurorului din Gotham Gil Colson, pe Barry Keoghan (Dunkirk) în rolul ofiţerului Stanley Merkel, iar pe Jayme Lawson (Farewell Amor) în rolul Bella Real.

Exploreaza subiecte similare:

The Batman, Robert Pattinson

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells