Iată protagonistul din Abraham Lincoln: Vampire Hunter

de Cristina Grigore în 28 Ian 2011
Iată protagonistul din Abraham Lincoln: Vampire Hunter

Anunţată încă din luna martie a anului trecut, adaptarea pentru marele ecran a romanului lui Seth Graham-Smith, Abraham Lincoln: Vampire Hunter, a intrat în sfârşit în linie dreaptă cu producţia, o dată cu alegerea actorului care va interpreta rolul principal.

Potrivit Deadline, Benjamin Walker va fi Lincoln în pelicula regizată de Timur Bekmambetov, după un scenariu semnat chiar de autorul romanului, în care cel de-al şaisprezecelea preşedinte american va lupta cu aplomb împotriva vampirilor, creaturi care i-au ucis mama şi faţă de care aversiunea sa este totală.

Deşi este un actor cunoscut mai mult pentru rolurile sale pe Broadway, Walker pare a fi un tânăr talent pe care Hollywood-ul nu l-a neglijat. Lui i-a fost oferit recent rolul lui Hank McCoy (Beast) în filmul lui Matthew Vaughn, X-Men: First Class. Refuzul său de a accepta partitura a ajuns atunci o ştire de prima-pagină.

Pentru rolul din Abraham Lincoln: Vampire Hunter, a cărui lansare americană este programată pe 22 iunie 2012, actorul i-a avut drept competitori pe Eric Bana, Adrien Brody, Timothy Olyphant, Josh Lucas, James D'Arcy, şi Oliver Jackson-Cohen.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Krakatau pe 28 ianuarie 2011 12:38
E acelasi film despre care se vorbea mai demult ca ii va avea in distributie pe Liam Neeson sau Daniel Day Lewis? Daca da..hmm. Oricum, e o performanta si sa primesti rolul in fata unor actori ca Adrien Brody sau Eric Bana.
LaFox pe 28 ianuarie 2011 22:01
nu este altu'...
in 2012 vor fii 2 filme cu Lincoln...

Krakatau pe 28 ianuarie 2011 23:10
A, bun. Multam de info ;)
Parca tineam minte ca celalalt e mai serios, nu cu vampiri :))

LaFox pe 29 ianuarie 2011 02:09
da celalalt este ceva mai serios..tintea sper oscar din cate imi amintesc eu, dar nu s-a ales actorul inca....
asta cu vampiri..este comercial normal....acum ramane de vazut ce va iesi....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells