Iată prima imagine cu Christian Bale, Margot Robbie și John David Washington din Amsterdam!

de Marina Florea în 3 Mai 2022
Filmul Amsterdam va avea premiera în țara noastră toamna aceasta

Christian Bale, Margot Robbie și John David Washington sunt protagoniștii noului film al lui David O. Russell, Amsterdam. Cu o distribuție care rivalizează cu aceea din Oppenheimer a lui Christopher Nolan, filmul lui David O. Russell, până acum fără titlu, a primit acum titlul Amsterdam, iar - în plus - avem parte de o primă perspectiva asupra filmului. Lansarea imaginii a avut loc în timpul conferinței CinemaCon de la 20th Century Studios.

Descris drept „o poveste de dragoste polițistă”, sinopsisul arată că filmul se petrece în lumea misterioasă și întunecată a anilor 1930, în care echipa lui Christian Bale (Cavalerul Întunecat), Margot Robbie (The Suicide Squad) și John David Washington (Tenet) „se descoperă pe sine în mijlocul unui complot tenebros al istoriei americane...”

Amsterdam este primul film al lui David O’ Russell de la filmul relativ ignorat Joy, cu Jennifer Lawrence, dar regizorul lui American Hustle și The Fighter a petrecut ceva timp pentru a aduna o distribuție din care mai fac parte Rami Malek (No Time to Die), Zoe Saldana (Gardienii Galaxiei), Robert De Niro (The Irishman), Mike Myers (Austin Powers), Timothy Olyphant (Justified), Michael Shannon (Knives Out), Chris Rock (Spiral), Anya Taylor-Joy (Gambitul Reginei), Andrea Riseborough (Possessor), Matthias Schoenaerts (The Old Guard) și Alessandro Nivola (The Red Sea Diving Resort). Amsterdam va avea premiera în țara noastră pe 4 noiembrie 2022.

Exploreaza subiecte similare:

Amsterdam, Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington, David O. Russell

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells