Iată-l pe Arnold Schwarzenegger în pielea cyborgului T-800 din Terminator: Genisys!

de Gloria Sauciuc în 24 Nov 2014
Această imagine a lui Schwarzenegger, pe un fundal negru, e menită să trezească interesul fanilor originalului Terminator

Dintre toate filmele care se întorc în cinematografe în 2015, inclusiv Jurassic World şi Star Wars: The Force Awakens, aura care înconjoară Terminator: Genisys, filmul lui Alan Taylor, pare să fie cea mai puţin strălucitoare. După unele păreri, „ultimul film ar putea distruge seria”, iar fanii şi criticii continuă să aibă o reacţie reţinută în faţa filmului, notează publicaţia ScreenRant. Totuşi, dacă noua distribuţie - Jai Courtney, Emilia Clarke, Jason Clarke şi Matt Smith - nu a provocat mari valuri de entuziasm, lucrul cel mai aşteptat de fani ar fi întoarcerea actorului iniţial din Terminator, Arnold Schwarzenegger.

„The Arnold Fans”, un site al fanilor actorului, a dat publicităţii o imagine presupusă a fi de pe platou, în care apare Arnold Schwarzenegger în ipostaza celebră cu metal vizibil dedesubtul rănilor de pe faţă. Îl vedem în rolul unui cyborg T-800 mult mai în vârstă. Imaginile date anterior publicităţii pentru Terminator: Genisys au reuşit să distanţeze noul film de original, mai ales că acţiunea s-ar petrece nu în 1984, ci în 2029. Totuşi, această imagine a lui Schwarzenegger, pe un fundal negru, e menită să trezească interesul fanilor originalului Terminator. Imaginile de storyboard par să prefigureze aceeaşi temă ca şi originalul lui James Cameron: războiul dintre oameni şi cyborgi. E de văzut dacă asemănarea se va opri aici. În plus, chiar dacă fanii speră la mai multe similarităţi, este important şi pentru producătorii filmului să creeze o poveste nouă şi captivantă şi nu să o resusciteze pe cea iniţială.

„Terminator are din plin de-a face cu călătoria în timp, aşa că avem un tânăr T-800, iar apoi trecem la felul în care se comportă modelul mai târziu, când e reprogramat, şi la cine ia legătura cu el”, a explicat Schwarzenegger. „Aşa că vom fi martorii a numeroase întorsături de situaţie în film”. Referitor la aspectul îmbătrânit al personajului său, Schwarzenegger a spus: „După felul în care este descris în scenariu acest personaj ne arată că, în interior, este o maşină. E un schelet metalic. Însă, deasupra are ţesut uman. Aşa că şi carnea Terminatorului îmbătrâneşte, precum cea a omului. Poate nu chiar la fel de repede. Dar cu siguranţă îmbătrâneşte”, a încheiat starul.

Să sperăm că Taylor va reuşi să ajungă la un echilibru care să mulţumească atât pe fanii înrăiţi ai filmului cât şi pe cinefilii actuali.

Exploreaza subiecte similare:

Terminator: Genisys, Arnold Schwarzenegger, Alan Taylor

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells