Iată ce personaj central din Jurassic World trebuia să fie antagonist

de Cristina Grigore în 30 Aug 2018
Scenariul iniţial al peliculei avea alte planuri pentru unul dintre actorii de prim-plan ai filmului

Rolul lui Claire din filmele Jurassic World i-a mărit baza de fani lui Bryce Dallas Howard, iar noile aventuri cu dinozauri par acum de neconceput fără acest personaj feminin puternic. Cu totul altfel ar fi stat însă lucrurile dacă realizatorii foloseau una dintre primele versiuni de scenariu, în care Claire era prezantată ca villain.

Într-un interviu acordat BDHNetwork.com, regizorul lui Jurassic World (2015) şi co-scenaristul filmului, Colin Trevorrow, a menţionat că, înainte ca el să se alăture proiectului a existat o variantă a scenariului în care personajul lui Dallas Howard era chiar antagonistul principal al filmului.

„Aveam acest personaj, care avea una sau două scene şi care era managerul de operaţiuni al parcului de dinozauri. Din ce-mi amintesc, numele ei era Whitney. Era antagonista peliculei”, a explicat regizorul.

Cele două fime Jurassic World au avut un succes major la box office. Internaţional, prima peliculă din serie a ajuns la 1,6 miliarde de dolari, în vreme ce Jurassic World: Fallen Kingdom, lansat anul acesta, a obţinut 1,2 miliarde de dolari. Atât Dallas Howard, cât şi Chris Pratt (Owen Grady) vor reveni în cel de-al treilea film al francizei, programat să ajungă în cinematografe pe 11 iunie 2021.

Exploreaza subiecte similare:

Bryce Dallas Howard, Colin Trevorrow, Chris Pratt, Jurassic World, Jurassic World: Fallen Kingdom

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 30 august 2018 19:03
Mai este ceva vreme pana in 2021, dar daca, o noua realizare din seria "Jurassic Worl" este pe cale de a se concretiza, atunci merita o asemenea lunga asteptare.
cavallioty pe 31 august 2018 09:05
filmul este o certitidine de mult timp,lasa-ne cu comentariile tale idioate

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells