Hugh Laurie a fost înlocuit. Robocop are un nou villain

de Cristina Grigore în 30 Aug 2012
Hugh Laurie a fost înlocuit. Robocop are un nou villain

Protagonistul serialului Dr. House a fost anunţat recent în distribuţia remake-ului lui RoboCop, film regizat de Jose Padilha. Se pare însă că negocierile pentru rolul de villain ce urma să îi revină lui Hugh Laurie nu s-au încheiat favorabil, iar acesta s-a retras din proiect. Locul sau, scrie IGN.com, urma să fie luat de Clive Owen, însă regizorul a optat în final pentru fostul interpret al lui Batman, Michael Keaton.

„Michael este ultima persoană pe care o adăugăm distribuţiei minunate a acestui film şi este atât de grozav să vezi că ai găsit şi cea din urmă piesă a puzze-ului. Mă bucură nespus faptul că, în final, totul s-a aranjat perfect pentru a aduce pe marele ecran această inedită abordare a lui Robocop. Avem un scenariu minunat, o echipă de actori nemaipomenită şi câţiva ED-209 ce-ţi pompează frica-n sânge. Abia aştept să îl readuc în scenă pe Alex Murphy”, a spus Jose Padilha.

Noul Robocop îl are în rol central pe Joel Kinnaman, alături de care îi vei recunoaşte pe Samuel L. Jackson, Gary Oldman şi Abbie Cornish. Filmările vor începe luna viitoare, lansarea filmului urmând a avea loc pe 9 august 2013.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 30 august 2012 11:45
Michael Keaton cred ca are potentialul sa fie un personaj negativ extraordinar. Ar fi cam in genul lui Kevin Costner cu Mr. Brooks, cine se astepta la asa ceva de la el? :)
wildinthecountry pe 30 august 2012 15:36
Michael Keaton a fost fantastic in rol negativ in Desperate Measures 1998....
Bayard pe 30 august 2012 16:35
Imi pare rau, dar mie nu mi s-a parut asa de potrivit pentru rol... faptul ca tipul ala era un geniu, i-a venit ca o manusa, insa nu si celelalte aspecte ale personajului, care in multe momente zici ca era Terminatorul :).
aavramescu23 pe 30 august 2012 14:25
Michael Keaton mi se parem ult mai potrivit in rol negativ decat Hugh Laurie. Desi mi-ar fi placut ca Gary Oldman sa joace rol negativ. Cred ca se potrivea mult mai bine in rolul villianului. Dar de cand a inceput sa joace in Batman rolul comisarului Gordon, au inceput sa-i placa rolurile pozitive :)
Bayard pe 30 august 2012 16:36
si Tinker Tailor Soldier Spy. Dar omul poate juca absolut orice rol :)
Kalrak pe 30 august 2012 17:28
Cred ca house ar fi fost bun pe post de mad villain, amintitiva iesirile din decor pe care le-a avut in serial ....
Pavel.F pe 10 septembrie 2012 16:32
Michael Keaton se pricepe sa joace in rol negativ.
alex_il_fenomeno pe 13 septembrie 2012 12:12
promitator , fara doar si poate .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells