Hugh Jackman s-a tuns la chelie pentru rolul din Pan

de Cristina Grigore în 11 Iun 2014
Fără păr, dar cu o barbă compensatorie, actorul s-a transformat în Blackbeard

Pan, noua adaptare live-action a regizorului lui Atonement şi Pride & Prejudice, Joe Wright, îşi desfăşoară zilele acestea producţia în Marea Britanie, de unde Hugh Jackman, distribuit în rol de antagonist, a postat pe un site de socializare o imagine a sa de pe platourile de filmare. Actorul apare total lipsit de păr, dar cu o barbă deasă şi mustăţi, fiind întruchiparea piratului Barbă Neagră.

,,S-a născut Blackbeard”, a scris starul lui Les Miserables şi Wolverine pe contul său de Instagram, unde imaginea a ajuns rapid la 50.000 de like-uri şi peste 4.000 de comentarii.

Pan, a cărui lansare a fost stabilită de Warner Bros. pentru 26 iulie 2015, se va concentra pe povestea de origine a personajului, plasată în timpul Celui De-al Doilea Război Mondial. Un orfan este răpit şi dus într-un loc numit Neverland, unde piraţii stăpânesc mările.

Amanda Seyfried s-a alăturat şi ea, în aprilie, distribuţiei formată din Garrett Hedlund, plasat în rolul lui Hook, Rooney Mara, ce va deveni în film prinţesa indiană Tiger Lilly şi din tânărul actor Levi Miller, ce a primit rolul lui Peter Pan.

Exploreaza subiecte similare:

Hugh Jackman, actor, Joe Wright, Pan, Rooney Mara, Amanda Seyfried, Levi Miller, Garrett Hedlund

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells