Hugh Jackman a plâns „de câteva ori” la filmările lui Logan

de Cristina Grigore în 22 Feb 2017
Actorul explică de ce a fost emoţionat la ultima sa apariţie în rolul celebrului mutant

Într-o conferinţă de presă susţinută în Brazilia pentru promovarea noului film X-Men Logan, concentrat pe aventurile lui Wolverine, actorul Hugh Jackman (48 de ani) a povestit cât de emoţionantă a fost pentru el producţia ultimei pelicule în care îl va mai interpreta pe mutantul cu gheare de adamantium.

„Emoţional, a fost foarte greu pentru mine să fac acest film. Am simţit întotdeauna că personajul are mai multe de spus, că sunt lucruri mai profunde în istoria sa. Sunt foarte mândru şi de producţiile trecute, dar mi-am dat seama că este ceva mai mult de adus pe ecran. Legat de partea umană, masculină a personajului. Care nu ar vrea să fie numai durul Wolverine, ci şi dificilul Logan”, a explicat Jackman.

„Am şi plâns de câteva ori pe platoul de filmare. Sper cu adevărat că fanii vor spune ‘Acesta este filmul Wolverine pe care voiam să văd’”.

Actorul a mai povestit că, încă de la primul contact cu lumea X-Men şi audiţiile pentru rol (a apărut în prima dată ca Wolverine în filmul X-Men din 2000), a fost mai interesat de latura umană a personajului.

„Nici nu auzisem de X-Men până când m-au chemat la audiţie. Când am citit că îi ies gheare din mâini m-am gândit ‘asta-i ridicol’”, a mărturisit el. „Wolverine este un altfel de personaj. Pentru mine, el este mai degrabă definit prin umanitatea lui, decât prin puterile lui. Este durul şi dificilul echipei, însă merită să îl ai prin preajmă”, a mai spus actorul.

Din 3 martie, ultimele aventuri ale lui Logan/Wolverine, cu Hugh Jackman în rol titular, ajung si în cinematografele noastre.

Exploreaza subiecte similare:

Logan, Hugh Jackman, x-men

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells