Hugh Jackman a plâns „de câteva ori” la filmările lui Logan

de Cristina Grigore în 22 Feb 2017
Actorul explică de ce a fost emoţionat la ultima sa apariţie în rolul celebrului mutant

Într-o conferinţă de presă susţinută în Brazilia pentru promovarea noului film X-Men Logan, concentrat pe aventurile lui Wolverine, actorul Hugh Jackman (48 de ani) a povestit cât de emoţionantă a fost pentru el producţia ultimei pelicule în care îl va mai interpreta pe mutantul cu gheare de adamantium.

„Emoţional, a fost foarte greu pentru mine să fac acest film. Am simţit întotdeauna că personajul are mai multe de spus, că sunt lucruri mai profunde în istoria sa. Sunt foarte mândru şi de producţiile trecute, dar mi-am dat seama că este ceva mai mult de adus pe ecran. Legat de partea umană, masculină a personajului. Care nu ar vrea să fie numai durul Wolverine, ci şi dificilul Logan”, a explicat Jackman.

„Am şi plâns de câteva ori pe platoul de filmare. Sper cu adevărat că fanii vor spune ‘Acesta este filmul Wolverine pe care voiam să văd’”.

Actorul a mai povestit că, încă de la primul contact cu lumea X-Men şi audiţiile pentru rol (a apărut în prima dată ca Wolverine în filmul X-Men din 2000), a fost mai interesat de latura umană a personajului.

„Nici nu auzisem de X-Men până când m-au chemat la audiţie. Când am citit că îi ies gheare din mâini m-am gândit ‘asta-i ridicol’”, a mărturisit el. „Wolverine este un altfel de personaj. Pentru mine, el este mai degrabă definit prin umanitatea lui, decât prin puterile lui. Este durul şi dificilul echipei, însă merită să îl ai prin preajmă”, a mai spus actorul.

Din 3 martie, ultimele aventuri ale lui Logan/Wolverine, cu Hugh Jackman în rol titular, ajung si în cinematografele noastre.

Exploreaza subiecte similare:

Logan, Hugh Jackman, x-men

Alte știri din cinema

Începe Undercloud. Highlight-urile ediţiei aniversare a festivalului de teatru independent

Festivalul va debuta marţi, 22 august, la ora 18.00, cu producția Institutului Grotowski, Ultima bandă a lui Krapp, regizată de Jaroslaw Fret, directorul celebrului institut polonez

Vom avea un câştigător incontestabil în lupta dintre Godzilla şi Kong

Regizorul lui Godzilla vs. Kong promite că remiza nu va face parte din încleştarea ce va ajunge pe marele ecran în 2020

Margot Robbie, de nerecunoscut în rolul reginei Elisabeta I

Imaginile de la filmările peliculei, Mary, Queen of Scots, au dezvăluit schimbările majore de look pe care le-a suferit vedeta lui Suicide Squad

Adelina Pestriţu, cea mai curajoasă veveriţă în animaţia „Nut Job 2: Goana după alune”

Liniştea vieţuitoarelor din Liberty Park este acum ameninţată de planurile expansioniste ale primarului care vrea să înlocuiască colţul de natură din centrul oraşului cu un parc de distracţii zgomotos

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback