Henry Cavill scoate cu bucurie limba afară în timp ce trage gloanțe, în trailerul Ministry of Ungentlemanly Warfare

de Gloria Sauciuc în 1 Feb 2024
Trailerul prezintă formarea echipei, cu personajul lui Cavill adunând o echipă clandestină de ucigași de naziști

După rolul micuț de superspion din trăsnaia Argylle, acum pe ecrane, Henry Cavill are rol central în comedia de acțiune Ministry of Ungentlemanly Warfare. Lionsgate a publicat primul trailer pentru noul film al lui Guy Ritchie despre cel de-Al Doilea Război Mondial, cu Henry Cavill (The Witcher) însoțit pe ecran de Alan Ritchson (Reacher), Eiza González (Ambulance), Henry Golding (Snake Eyes), Alex Pettyfer, Cary Elwes și alții. Filmul urmează să fie lansat internațional pe 19 aprilie, în România nefiind încă atașat vreunui distribuitor. Prezentată ca o „poveste adevărată scandaloasă”, comedia de acțiune și spionaj este inspirată din evenimente reale despre organizația secretă de luptă din Al Doilea Război Mondial a premierului britanic Winston Churchill și a autorului lui James Bond, Ian Fleming.

În sinopsis se spune că „tehnicile de luptă neconvenționale și complet lipsite de maniere ale acestei echipe clandestine împotriva naziștilor au schimbat semnificativ cursul războiului și au dat naștere unității moderne Black Ops.”.

Trailerul prezintă formarea echipei, cu personajul lui Cavill adunând o echipă clandestină de ucigași de naziști. „Nu o să-ți placă”, îi spune el personajului lui Elwes. „Sunt toți... răi”. Într-un montaj sângeros, agenții sub acoperire pornesc să facă o serie de crime contra unor nazişti, pe când personajul lui Cavill scoate cu bucurie limba afară în timp ce descarcă gloanțe.

Bazat pe cartea cu același nume a corespondentului de război și istoricului militar Damien Lewis, scenariul filmului este scris de Paul Tamasy, Eric Johnson, Arash Amel. Proiectul a fost inițiat de Tamasy și Johnson și a fost vândut în cadrul unui pitch către Bruckheimer și Paramount în 2015, scrie Variety.

Exploreaza subiecte similare:

The Ministry of Ungentlemanly Warfare, Argylle, Henry Cavill, Eiza González, Henry Golding, Alex Pettyfer, Ian Fleming, Cary Elwes, Guy Ritchie, Paul Tamasy, Eric Johnson, Arash Amel

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Phantom_sub pe 4 februarie 2024 10:37
Sper să îl preia vreun distribuitor de la noi. L-aș vedea la cinema. E foarte mișto trailerul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells