Harrison Ford, rănit într-un accident de avion

de Cristina Grigore în 6 Mar 2015
Actorul era "alert si conştient" la venirea echipei de salvare, iar rănile sale, deşi destul de grave, nu i-au pus viaţa în pericol

Actorul Harrison Ford (72 de ani) a suferit ieri un accident de avion în urma căruia s-a ales cu răni destul de grave, dar care nu i-au pus viaţa în pericol, anunţă People.com, citând surse ale poliţiei.

Ford se urcase singur la bordul unui avion de epocă, din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. După decolare, au apărut probleme la motor. Starul a cerut revenirea pe aeroportul din Santa Monica, Los Angeles, însă a fost nevoit să aterizeze forţat pe un teren de golf din apropiere. Doi medici aflaţi pe tren i-au sărit imediat în ajutor.

“Aterizarea a fost reuşită. A fost bandajat şi se află acum la spital pentru îngrijiri medicale. Rănile suferite nu sunt periculoase şi e de aşteptat să se refacă complet în curând”, a declarat un reprezentant al actorului. Şi fiul acestuia, Ben, a ţinut să liniştească fanii în legătură cu starea tatălui său, care a e “plin de tăieturi, dar ok”. “Este exact omul care te aștepți să fie. Este incredibil de puternic. Vă mulţumesc pentru toate gândurile bune îndreptate către tatăl meu”, a scris acesta pe contul său de Twitter.

La sosirea pompierilor, Ford se afla în afara aeronavei, prezenta, printre altele, o rană la cap, însă era alert şi conştient. Acesta nu este primul accident al lui Ford, de altfel, un pilot dedicat şi experimentat. În vara anului 2000 aterizat forţat cu un avion mic de pasageri (6 persoane), în Lincon, Nebraska. Nu a suferit decât răni superficiale. În octombrie 1999, a scăpat din nou nevătămat dintr-un accident de elicopter survenit în timpul antrenamentelor pentru aterizarea de urgenţă.

Exploreaza subiecte similare:

Harrison Ford, actor

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 6 martie 2015 10:08
Mda..ne-a cam speriat pe toti , fereasca Dumnezeu sa il pierdem si pe acest mare actor care are multe productii in derulare in prezent si il vom vedea in multe filme pe viitor , sunt foarte putini actori de valoare lui, destul am pierdut anul trecut mari actori ca si Paul Walker si Philip Seymour Hoffman ...
geo_gabi pe 6 martie 2015 10:42
Gravitatea lucrurilor poate fi "inflorita" si de presa media........dar totusi ai dorim tot binele din lume pentru acest MARE actor.
radurex25 pe 7 martie 2015 18:42
deci a scapat din accidentul din 2000, apoi a scapat si de ala din 1999? mama, han solo a calatorit in timp acu juma' de secol si nimeni n-a bagat de seama; ori asta, ori cineva ar trebui sa isi puna gramatica la punct.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells