Guillermo Del Toro are o surpriză pentru fani. Iată ce film va regiza înainte de Pacific Rim 2

de Cristina Grigore în 11 Iul 2014
Este vorba de o producție alb-negru ce promite ,,o creatură grozavă”

Într-un interviu acordat recent site-ului Collider, Guillermo del Toro a dezvăluit că înainte de a regiza Pacific Rim 2 se va ocupa de un scurtmetraj alb-negru.

,,În februarie/martie ar trebui să încep filmările la un foarte scurt film, în alb-negru. Este de-a dreptul o bizarerie”, a punctat el. ,,Începem pre-producția lui Pacific Rim 2 în august, pe care o voi întrerupe puțin pentru a face acest filmuleț ciudat, după care revenim la pre-producția sequel-ului și o ținem așa până la finele lui 2015, când începem efectiv filmările, urmând să lansăm pelicula în 2017”, a mai explicat Del Toro.

Cineastul a menționat că are deja în minte actorii pe care urmează să îi folosească pentru scurtmetrajul în cauză. ,,Mi-ar plăcea să îl am în distribuție pe John Hurt și mă gândesc și la o actriță nu prea cunoscută, pe care am văzut-o tot într-un scurtmetraj. Nu a făcut decât un film și un scurtmetraj, dar a făcut niște alegeri nemaipomenit de interesante și cred că o voi folosi în rolul central”.

Întrebat dacă filmul va avea un ton similar producțiilor sale anterioare, Del Toro a replicat: ,,Apare în el o creatură grozavă”.

Exploreaza subiecte similare:

Guillermo Del Toro, actor, Pacific Rim 2, John Hurt

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
N0mak pe 13 iulie 2014 23:01
Cred ca e Call of Chtulhu

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells