Gone Girl îi rezistă la box office lui Dracula Untold

de Cristina Grigore în 13 Oct 2014
The Judge, drama produsă şi interpretată de Robert Downey Jr., ocupă abia locul cinci în top

Apreciatul Gone Girl al lui Ben Affleck şi-a păstrat locul întâi în clasamentul filmelor cu cele mai mari încasări de pe teritoriul nord-american, conform datelor obţinute în week-end de BoxOfficeMojo.com. Thriller-ul a obţinut 27 de milioane de dolari, în vreme ce încasările internaţionale, de 140 de milioane de dolari acoperă chiar dublul sumei ce a fost necesară pentru realizarea filmului: 61 de milioane de dolari.

Filmul care a ameninţat poziţia la box office a lui Gone Girl, însă nu a reuşit să întreacă, este Dracula Untold, cu Luke Evans în rol central. Încasările acestuia au ajuns la 23,5 milioane de dolari , însă evoluţia internaţională din cinematografe a fost mai bună decât se aşteptau realizatorii. La un buget de 70 de milioane de dolari (şi un rating pe agregatul de film Rotten Tomatoes de numai 25 de procente), pelicula a devenit profitabilă prin încasările internaţionale, ajunse acum la 86,1 milioane de dolari.

Locul trei în top a fost adjudecat de comedia lui Steve Carell şi Jennifer Garner, Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day. Încasările acesteia au ajuns la 19,1 milioane. Pe cinci a intrat drama plasată în lumea justiţiei, The Judge, ce a strâns de la publicul american doar 13,3 milioane de dolari, la un buget de 50 de milioane.

Proiectul, ce îl are în rol central pe Robert Downey Jr. este primul realizat de Team Downey, compania de producţie pe care starul a înfiinţat-o împreună cu soţia lui, Susan. Locul patru în top i-a revenit lui Annabelle, cu încasări de 16,3 milioane de dolari în această săptămână, un horror de succes produs de James Wan, ce a obţinut 122,4 milioane de dolari internaţional la un buget de producţie de numai 6,5 milioane de dolari.

Exploreaza subiecte similare:

Gone Girl, Dracula Untold, Alexander and the Terrible Horrible No Good Very Bad Day, The Judge, Annabelle

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells