Ghostbusters 3 este încă în cărţi, susţine Dan Aykroyd

de Cristina Grigore în 16 Nov 2018
Dintre vântorii de fantome originali, Aykroyd este cel mai dedicat relansării „universului Ghostbusters”

O continuare a filmului original Ghostbusters se află în atenţia producătorilor de multă vreme, însă aceasta nu s-a concretizat, iar fanii vânătorilor de fantome nu au primit tocmai ce îşi doreau în 2016, când s-a lansat versiunea feminină a „vânătorilor de fantome”. Filmul cu Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon şi Leslie Jones nu a reuşit să se remarce la box office, iar cronicile au fost mixte. Un sequel direct al peliculei din 1984 pare însă că a rămas în cărţi, cel puţin din afirmaţia actorului Dan Aykroyd, preluată de cinemablend.com.

„Există posibilitatea ca ceilalţi trei actori din film să revină pentru o continuare a lui Ghostbusters. Scenariul este în lucru acum”, a declarat Aykroyd. Un obstacol în calea realizării sequel-ului a fost lipsa constantă de interes a lui Bill Murray (interpretul lui Dr. Peter Venkman) faţă de proiect, care a susţinut că acesta nu ar avea şansa de a se ridica la nivelul originalului. Aykroyd este însă convins că, odată obţinut un scenariu bun, Murray va ceda: „Cred că Billy se va convinge şi va participa până la urmă. Scenariul este atât de bun! Cred că va reveni, chiar dacă va fi să joace o fantomă”, a subliniat el.

Dintre „Vânătorii de fantome” originali, Aykroyd a fost cel mai vehement în susţinerea unei continuări. Tot el a propus lansarea unui „univers cinematografic Ghostbusters”, a unei serii TV şi chiar a unui parc tematic.

Exploreaza subiecte similare:

Ghostbusters, Bill Murray, Dan Aykroyd, Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells