Gheața bate focul: Frozen a detronat Catching Fire în box-office-ul american

de Cristina Grigore în 9 Dec 2013
Locul trei în top i-a revenit noului film al lui Christian Bale, Out of Furnace

Noul film de animație al Disney a încântat criticii – care au avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Frozen – dar și spectatorii nord- americani, care au umplut cinematografele la debutul peliculei și au generat pentru aceasta un total de 32 de milioane de dolari la box-office.

Potrivit BoxOfficeMojo.com, Frozen a detronat astfel de pe primul loc The Hunger Games: Catching Fire, ale cărui încasări s-au oprit în acest week-end la 30,6 milioane de dolari și au dus încasările internaționale ale filmului la 190,2 milioane de dolari. Cu un „tomatometru” de 84 de procente și un buget de 150 de milioane de dolari, Frozen este pe cale să atingă succesul și la box-office.

Locul trei al clasamentului este ocupat de Out of Furnace, noul film al lui Christian Bale, cu 5,3 milioane de dolari încasări. La un buget de producție de 22 de milioane de dolari, producția se va zbate să își recupereze banii.

Pe patru coboară Thor: The Dark World (4,7 milioane), iar pe cinci se poziționează Delivery Man (3,7 milioane), urmat de Homefront (3,3 milioane), The Book Thief (2,7 milioane), The Best Man Holiday (2,6 milioane), Philomena (2,2 milioane) și Dallas Buyers Club (1,4 milioane).

Exploreaza subiecte similare:

The Hunger Games: Catching Fire, Out of the Furnace, Thor: The Dark World, Delivery Man, Homefront, The Book Thief, The Best Man Holiday, Philomena, Dallas Buyers Club

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
legolas05 pe 9 decembrie 2013 16:22
Nu ma asteptam ca Frozen sa detroneze Hunger Games weekend-ul asta.Se pare ca e chiar o animatie buna.
iantoc pe 10 decembrie 2013 13:16
Chiar este o animatie bune ,merita vazuta.
alex_il_fenomeno pe 22 ianuarie 2014 13:43
Inca nu am urmarit Frozer, dar am mari asteptari de la el. Iar la cum a fost Hunger Games, nici nu ma mir ca a fost detronat.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells