Gemma Arterton, protagonista unui scenariu al lui Christopher Nolan

de Cristina Grigore în 10 Sep 2013
O incitantă poveste poliţistă, The Keys to the Street, i-a atras atenţia celebrului scenarist şi regizor

Printre proiectele aflate în lucru ale lui Christopher Nolan se află şi adaptarea unui roman poliţist al autoarei britanice Ruth Rendell, The Keys to the Street. Potrivit Variety.com, acesta a semnat scenariul adaptării alături de Michael Strokes iar actriţa aleasă pentru rolul central este Gemma Arterton.

Deşi Nolan semnează adesea şi regia filmelor la a căror adaptare lucrează, el a lăsat de această dată cârma cehului Julius Sevcik. Filmările vor începe la Londra anul viitor.

Dar ce întâmplări palpitante ne pregăteşte Nolan în The Keys to the Street, film în care vor mai juca Tim Roth (Rob Roy, Planet of the Apes, Lie to Me) şi Max Irons (Red Riding Hood)? Povestea o are în centru pe Mary Jargo (Arterton). Pentru a scăpa de iubitul său psihopat (Roth), se angajează îngrijitoare în Regent Park, una dintre cele mai exclusiviste zone ale oraşului. Datorită firii sale miloase, începe să ajute şi să hrănească oamenii fără adăpost din zonă, deoarece nimeni altcineva nu se ocupa de ei.

Mary se împrieteneşte cu un grup al oamenilor străzii, însă descoperă curând un lucru îngrozitor: o parte dintre ei sunt omorâţi, iar capetele lor înfipte în ţepuşele gardului ce înconjoară parcul. Eroina începe singură să investigheze moartea acestora, un proces anevoios şi periculos, ce o face să se autodescopere şi să-şi înfrunte proprii demoni. Max Irons va juca în film rolul unui bărbat cu care Mary are o aventură.

Exploreaza subiecte similare:

Christopher Nolan, The Keys to the Street, Gemma Arterton, Tim Roth, Rob Roy, Planet of the Apes, Lie to Me, Max Irons, Red Riding Hood, actor

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 10 septembrie 2013 18:00
Deci dupa ce ca talentatul regizor Nolan nu a facut pana acum un film ca un film , mai alege pt rolul principal intr0un film care pare ca ar semana cu un film o actrita care nu actrita . Bun asa.
captain pe 10 septembrie 2013 20:30
E frumoasa.
alex_il_fenomeno pe 14 septembrie 2013 19:09
Cred ca va iesi ceva deosebit, cu asa echipa si actrita...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells