Gardienii Galaxiei şi-au găsit conducătorul

de Cristina Grigore în 6 Feb 2013
Chris Pratt este una din vedetele serialului Parks and Recreation, cu apariţii în Moneyball şi Zero Dark Thirty

Căutarea a luat sfârşit pentru studiourile Marvel, dornice să găsească – după mai multe încercări cu unii dintre tinerii actori care s-au remarcat în roluri proeminente în Cetatea Filmului – protagonistul anticipatului Guardians of the Galaxy. Potrivi Deadline.com, actorul care îl va întruchipa pe Dark Lord, liderul Gardienilor născut dintr-o mamă pământeană şi un tată extraterestru va fi Chris Pratt.

Carismaticul actor de 33 de ani este cunoscut din apariţiile în Moneyball şi Parks and Recreation, iar ultimul rol cu greutate îl joacă chiar în nominalizatul la Oscar Zero Dark Thirty. Printre actorii avuţi în vizor de Marvel s-au aflat Joel Edgerton (Zero Dark  Thirty), Jack Huston (Boardwalk Empire), Jim Sturgess (Cloud Atlas), Eddie Redmayne (Les Miserables), dar şi Joseph Gordon-Levitt, Adam Sandler sau Jim Carrey.

Filmul va fi regizat de James Gunn (Slither, Super). Adaptarea benzilor desenate în forma imaginată de Gunn a fost numită de regizorul lui The Avengers, Joss Whedon, „foarte alambicată”.

Exploreaza subiecte similare:

Guardians of the Galaxy, Chris Pratt, Moneyball, Parks and Recreation, Zero Dark Thirty, Joel Edgerton, Jack Huston, Jim Sturgess, Eddie Redmayne, Joseph Gordon-Levitt, Adam Sandler, Jim Carrey, James Gunn, Joss Whedon, actor

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
monicarusu25 pe 6 februarie 2013 09:51
e interesanta distributia.
legolas05 pe 6 februarie 2013 11:58
Nu imi place ca el a primit rolul.
Han_Solo pe 6 februarie 2013 12:37
Adam Sandler a fost luat in vizor? No shit! Cred ca ar fi fost cea mai oribila alegere pentru rol de super erou din istoria filmelor cu super eroi.
Bayard pe 6 februarie 2013 13:13
Cred ca fusese considerat pt unul din ceilalti eroi, care o sa fie facuti pe calculator. Uitate-te la Hotel Transylvania, a fost Dracula acolo si s-a descurcat foarte bine :)
MikkaelWolfganger pe 6 februarie 2013 18:34
Sandler nu e chiar rau ca actor, dar se incapataneaza sa joace in aceleasi tampenii de comedii, cu aceleasi subiecte penibile...uitati-va la Adam Sandler in Click...joaca foarte bine.
paul2011 pe 6 februarie 2013 15:44
mi-ar fi placut sa fie ales pentru acest rol Joseph Gordon-Levitt , Jim Sturgess, sau mai o alegere buna ar fi fost Zachary Levi , dar daca cei de la Marvel l-au ales pe Chris Pratt, asta este , poate o fi bun pentru acest rol ...ramane de vazut , iar Adam Sandler si Jim Carrey au fost luati in vizor pentru personajele : Rocket Raccoon si Groot , nicidecum pentru liderul gardienilor Star-Lord (Peter Quill) .
Costirik pe 6 februarie 2013 16:17
"anticipatului Guardians of the Galaxy"??? serios??
AndreBlack pe 6 februarie 2013 16:35
Cat de cat interesant , acuma astept filmul sa vad .
GAlexa pe 6 februarie 2013 17:10
E animatie filmul ?
Fourleaf22 pe 6 februarie 2013 17:58
Ma bucur pentru el, s-a rezolvat pe viata. Foarte bine ca nu l-au convins pe JGL, nu vroiam sa il vad blocat intr-o franciza din asta.
rizea.alex70 pe 6 februarie 2013 18:39
Pare un actor bun...sa vedem totusi cum va juca acest rol...
Petra pe 6 februarie 2013 19:16
Nu e Dark Lord, e Star Lord.

Ma bucur c-au ales un actor mai putin cunoscut, decat unul care sa joace mai multe roluri (Chris Evans).

alex_il_fenomeno pe 3 martie 2013 12:16
O mare responsabilitate pentru el, daca face un rol bun, cine stie unde ajunge.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells