Frumoasa și Bestia. Rochia fabuloasă purtată de Emma Watson la premiera din Londra

de Cristina Grigore în 24 Feb 2017
Beauty and the Beast se lansează în cinematografele noastre pe 17 martie

Lansarea în premieră a versiunii live-action a lui Beauty and the Beast a avut loc ieri seara în Londra, iar cea care a făcut senzaţie pe covorul roşu a fost chiar protagonista filmului, actriţa Emma Watson. Fabuloasa rochie purtată de aceasta a fost, parcă, ruptă dintr-un basm, cu o trenă impresionantă, ce a trebuit mutată, la deplasări, de o asistentă.

Tonul gri, luminos, al creaţiei semnate de Emilia Wickstead - din materiale oganice – a fost perfect acordat cu tenul deschis al actriţei şi nuanţa pastel a unghiilor. Look-ul de prinţesă a fost completat de coafura împletită, machiajul natural şi bijuteriile discrete.

Actriţa a povestit, într-un interviu acordat luna trecută publicaţiei Total Magazine că, iniţial, îi fusese oferit rolul din Cinderella. Pe care l-a refuzat (acesta i-a revenit actriţei Lily James) deoarece, a explicat ea, i s-a părut că personajul nu are suficient din calităţile unui model de urmat.

„Nu ştiam că urmau să facă şi Frumoasa şi Bestia la vremea aceea şi am refuzat rolul Cenuşăresei. Dar când mi l-au propus pe cel al lui Belle, am simţit, pur şi simplu, că personajul rezonează mult mai bine cu mine decât Cenuşăreasa. Belle rămane curioasă, empatică şi receptivă la nou. Şi acesta este tipul de femeie pe care aş dori să îl reprezint, ca model de urmat, când mi se oferă ocazia”, a mai spus Watson.

Beauty and the Beast (cu Dan Stevens în rolul Bestiei) se lansează în cinematografele noastre pe 17 martie.

Copyright foto - Getty Images.

Exploreaza subiecte similare:

Beauty and the Beast, Emma Watson, Dan Stevens

Alte știri din cinema

Johnny Depp este aproape de faliment. Ce declară actorul

În ultimii 20 de ani, starul ar fi cheltuit în jur de 2 milioane de dolari pe lună, susţine firma ce-i gestionează banii

World War Z 2 va fi regizat de unul dintre cei mai apreciaţi cineaşti de la Hollywood

Continuarea peliculei cu cele mai mari încasări din cariera lui Brad Pitt va fi regizată de David Fincher

Gardienii Galaxiei – „Istoria acestei echipe se încheie odată cu Vol. 3”, spune regizorul

James Gunn a declarat că doreşte să îl mai vadă pe Sylvester Stallone (cu un rol cheie în Gardienii Galaxiei Vol. 2) şi în alte filme Marvel

Indiana Jones 5, amânat pentru 2020

Află şi datele de lansare ale noului film Star Wars, The Lion King, Frozen 2 şi Wreck-It Ralph 2

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback