Final de sezon pentru Fear the Walking Dead pe AMC

23 Oct 2023
Serialul spin-off The Walking Dead se apropie de ultimele episoade

Fear the Walking Dead a avut premiera în august 2015, iar de atunci telespectatorii au văzut peste 100 de episoade. Ultimele episoade din sezonul opt vor fi difuzate luni, simultan cu premiera mondială, pe 23 octombrie, la ora locală 4 dimineața, pe AMC, iar reluările vor fi difuzate la ora 22:00, se vede într-un comunicat remis Cinemagia.

Acum că Shrike (Maya Eshet) și influența ei au dispărut, Madison (Kim Dickens) se află în căutarea de a face din PADRE, misterioasa insulă, paradisul sigur pe care vechiul Stadion a fost menit să fie. Dar, în timp ce Madison vorbește despre PADRE la un post de radio, are ghinionul să atragă o atenție nedorită, ceea ce o transformă într-o țintă și pune PADRE în pericol, punând la îndoială dacă eroii noștri merită să își păstreze totuși adăpostul sigur.

Principalul punct de cotitură pentru supraviețuitorii noștri, însă, nu este nici măcar salvarea PADRE: ei vor fi nevoiți să aleagă între bunătate sau damnare.

La finalul ultimului episod din iunie, lucrurile par să se îndrepte pentru supraviețuitorii din serial. Morgan (Lennie James) și Madison (Kim Dickens) au reușit să oprească extinderea PADRE, iar Madison anunță la radio că PADRE a căzut și că insula misterioasă poate acum să devină un sanctuar pentru cei care au nevoie de el.

În același timp, am avut deja parte și de un final fericit. Morgan și-a dat seama că toată viața este prețioasă, că asta nu înseamnă dacă să ucizi sau nu, ci să alegi ce faci cu timpul care ți-a rămas. Și oamenii pe care-i ai aproape. Morgan pornește în căutarea prietenului său, Rick Grimes - o prietenie care a început chiar în primul episod al serialului The Walking Dead, în 2010, la începutul unui adevărat fenomen de televiziune - și părăsește Fear the Walking Dead, cu un final fericit.

Fear the Walking Dead îi are în distribuție pe Lennie James, Dickens, Colman Domingo, Danay Garcia, Austin Amelio, Christine Evangelista, Karen David, Jenna Elfman și Rubén Blades, și este produs de Scott M. Gimple, alături de showrunnerii Andrew Chambliss și Ian Goldberg, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero, Michael Satrazemis și David Alpert. Serialul este produs de AMC Studios.

Exploreaza subiecte similare:

Fear the Walking Dead, Maya Eshet, Kim Dickens, Lennie James, The Walking Dead, Colman Domingo, Danay Garcia, Austin Amelio, Christine Evangelista, Karen David, Jenna Elfman, Rubén Blades

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Tyybi1 pe 24 octombrie 2023 19:49
A devenit o mizerie de serial. Începuse cât de cât bine, dar a continuat foarte rău.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells