Filme și seriale de neratat în luna aprilie la TV5MONDE

de Cinemagia în 14 Apr 2023
O retrospectivă Romy Schneider, un film-tribut și doi detectivi excentrici. Iată câteva dintre cele mai relevante difuzări pe pe TV5MONDE pentru luna aprilie:

Cu ocazia Zilei Internaționale a Planetei Pământ, filmulLe mouton enragé" transmite un tribut post-mortem marelui regizor contemporan din Noul val, Michel Deville, care a decedat în luna februarie a acestui an. Carismaticii polițiști și detectivi din serialele Alex Hugo și Căpitanul Marleau descos crima, pasiunea, trădarea și conspirația din lume. Iar la TV5MONDE Europa, o poveste crudă cu Romy Schneider în rolul principal așteaptă să fie redescoperită.

La voleuse: joi, 20 aprilie, ora 22:00

Regia: Michel Deville; cu Romy Schneider și Michel Piccoli;

Scenariul: Marguerite Duras

Julia îi destăinuie soțului ei, Werner, că acum șase ani a avut un copil pe care l-a abandonat. Curând, femeia dezvoltă o obsesie care-i domină viața: să își recapete fiul. Când părinții adoptivi refuză, Julia sfârșește prin a-l răpi pe micuțul Carlos.

Le mouton enragé: joi, 27 aprilie, ora 22:00

Regia: Jean Chapot; cu Jean-Louis Trintignant, Romy Schneider 

Nicolas Mallet, un introvertit rușinos, reușește să seducă o femeie frumoasă pe care o întâlnește întâmplător. De aici, încrederea lui crește, până când, cu ajutorul prietenului său Claude Fabre, începe treptat să devină un expert în femei, înflorind pe neașteptate.

Alex Hugo - episoade noi: în fiecare marți, de la ora 22:00 

Faimosul polițist din Marseille, poreclit "La Tendresse", Alex Hugo decide să se mute departe și să se alăture poliției rurale. pentru a scăpa de haosul provocat de vechea sa viață, ajungând la rădăcinile sale. Și ale răului.

Căpitanul Marleau: marți, de la ora 22:00

Un membru cât se poate de excentric al poliției, Căpitanul Marleau reușește să captiveze prin sinceritatea, umorul și imprezibilitatea sa, prin șarm, prin sarcasm și prin căciula inspirată din Sherlock Holmes, navigând impresionant peste crimele pe care le investighează.

Exploreaza subiecte similare:

Michel Deville, Alex Hugo , Capitaine Marleau, La voleuse, Jean Chapot, Romy Schneider, Le mouton enragé

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells