Filme de Valentine's Day la Paramount Channel

de Cinemagia în 14 Feb 2019
Grease, 27 de rochii și Fosta mea super gagică, în program

Paramount Channel le pregătește o surpriză celor care iubesc poveștile neconvenționale de iubire. Cuplurile care preferă o seară liniștită în confortul casei sau cei care nu sunt într-o relație, dar au nevoie de puțină inspirație pentru a-și găsi jumătatea, vor putea viziona filme care au făcut istorie.

De la ora 18.10, John Travolta și Olivia Newton-John revin pe micile ecrane în filmul cult Grease, comedie despre iubirea de o vară a unor adolescenți în America anilor 1950, care descoperă ulterior în toamnă că învață la același liceu. Vor încerca ei să reaprindă flacăra pasiunii din timpul verii?

Ghinionul o urmărește pe Katherine Heigl în 27 de rochii, care se va difuza de la ora 20:30.  Aceasta este domnișoară de onoare la 27 de nunți, dar nu reușește să își găsească jumătatea. Cea de-a 27-a nuntă este și cea care o tulbură cel mai tare, având în vedere că barbatul pe care îl iubește demult urmează să se căsătorească cu sora ei.

Mai mult, Uma Thurman este  Fosta mea Super-Gagică de la ora 22:50. Filmul relatează povestea unei fete cu superputeri, care este părăsită de iubit din cauza geloziei și a posesivității duse la extrem. Când aceasta află că fostul iubit încearcă să își refacă viața alături de altcineva, decide să apeleze la puterile supranaturale pentru a-l distruge.

Exploreaza subiecte similare:

Grease, 27 dresses, My Super Ex-Girlfriend

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells