Filmările live-action-ului Mulan debutează cu două imagini superbe

de Cristina Grigore în 15 Aug 2018
Pelicula este programată să ajungă în cinematografe în martie 2020

După ce studioul Disney a lansat ieri prima imagine oficială din producția live-action Mulan, adaptarea popularei animații din 1998, regizoarea filmului, Niki Caro (care a stat la cârma unor pelicule precum Whale Rider sau The Zookeeper’s Wife), a publicat pe contul său de Instagram o altă fotografie superbă, ce marchează prima zi de filmări. Caro și-a intitulat imaginea „Reflections” o trimitere la celebrul cântec de pe coloana sonoră a animaţiei Mulan.

În imaginea oficială, lansată de Disney, o vedem pe Yifei Liu (vedeta unor producţii chineze precum The Forbidden Kingdom şi Once Upon a Time), în costumul şi poziţia de luptă a lui Hua Mulan. Actriţa a fost aleasă după o selecţie riguroasă, ce a durat aproape un an.

Nu se ştie, deocamdată, dacă filmul va prelua vreuna din melodiile de succes ale animaţiei. Cert este însă că povestea clasică, despre o tânără curajoasă, care se dă drept bărbat pentru a putea lupta pentru familia şi poporul ei, nu va suferi mari modificări.

Filmările lui Mulan se vor desfăşura în Noua Zeelandă şi China, iar lansarea este programată pentru 27 martie 2020.

Exploreaza subiecte similare:

Mulan, Niki Caro, Whale Rider, The Zookeeper's Wife, Yifei Liu, The Forbidden Kingdom

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells