Fast and Furious 6 a detronat Star Trek Into Darkness

de Cristina Grigore în 27 Mai 2013
Un alt debutant al week-end-ului, animaţia Epic, a obţinut deja din încasările internaţionale aproape 80 de milioane de dolari

Studiourile Universal se bucură de cea mai bună lansare pe teritoriul nord-american de la The Lost World: Jurrasic Park. Week-end-ul dinaintea Memorial Day, sărbătorit de americani în fiecare ultimă zi de luni a lunii mai, a adus ultimei lansări a studiourilor, Fast & Furious 6, 98,5 milioane de dolari în decursul celor trei zile de week-end incluse în clasamentul BoxOfficeMojo.com.

Pelicula a luat un avans major de la lansarea dezamăgitoare a lui The Fast and the Furious: Tokyo Drift, care abia a obţinut doar 25 de milioane de dolari la debut.

Dacă locul întâi a fost ocupat aşadar de Fast and Furious 6, iată că pe doi îşi face loc în forţă un alt sequel, The Hangover III, a cărui cifră de debut este de 42, 2 milioane de dolari, o sumă ce din estimările producătorilor ar fi trebuit să fie mai mare.

Faţă de săptămâna trecută, când era lider de clasament, Star Trek Into Darkness şi-a înjumătăţit aproape încasările. A obţinut 38 de milioane de dolari şi a trecut pe locul trei.

Pe patru intră Epic (Regatul secret), animaţia celor de la 20th Century Fox, cu voci celebre în rolurile principale (Colin Farrel, Josh Hutcherson, Amanda Seyfried, Beyonce Knowles). Realizată cu 100 de milioane de dolari, animaţia este pe cale să devină profitabilă, căci încasările internaţionale au ajuns acum la 77 milioane de dolari.

Epic are momentan un favorabil 63 la sută în procente pe agregatul de film Rotten Tomatoes şi  va intra în cinematografele noastre pe 7 iunie. Iată şi restul topului 10 la încasările din acest sfârşit de săptămână: pe cinci, Iron Man 3 (19,4 milioane de dolari), urmat de The Great Gatsby (13,7 milioane), Mud (1,9 milioane), 42 (1,2 milioane), The Croods (1,2 milioane) şi Oblivion (815 mii de dolari).

Exploreaza subiecte similare:

Fast & Furious 6, The Fast and the Furious: Tokyo Drift, The Hangover Part III, Star Trek Into Darkness, Epic, Iron Man 3, The Great Gatsby, Mud, 42, The Croods, Oblivion

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
MikkaelWolfganger pe 27 mai 2013 11:38
Nu cred!:O!Nu stiu cum reusesc filmele aste sa atraga atat public.Pana la urma prezinta aceleasi chestii, doar ca intr-un altfel de invelis, de cele mai multe ori nu de cea mai buna calitate.E sunt total dezamagit de faptul ca Star Trek, care se anunta unul dintre cele mai bune filme ale lui 2013 este intrecut doar dupa o singura saptamana de niste ieftinaturi de talia lui Hangover sau Fast Numarul X.:(
FeaR pe 27 mai 2013 14:26
Fiecare cu parerea lui. Mie unul imi place serial fast and furious si sincer sa fiu prefer sa merg la fast and furious decat la star treck. Nu imi plac filmele care sunt reluate la nesfarsit. Exemplu: spiderman,superman....etc. Ai terminat seria respectiva las-o frate asa nu o relua dupa cativa ani cu alti actori.
skrap pe 6 iulie 2013 01:25
nu inteleg sincer care e problema ta, nici mie nu imi place Star Trek, fiecare film cu fanii lui, fiecare om cu genurile lui, nu suntem toti la fel, daca Fast and Furious atrage mai multa lume, care e problema ta? tu te uiti la ce te atrage, noi ne uitam la ce ne atrage, daca tie nu iti place, sau ai o parere proasta, asta inseamna ca toti oamenii de pe globul asta sunt obligati sa se conformeze cu parerea ta? fiecare are o opinie, eu de exemplu, am o parere foarte proasta despre Star Trek si despre fanii ei, majoritatea dau replici din star trek pana la 30 de ani, ceea ce nu e tocmai bine.. Star Trek pentru mine e 0 barat, praf si pulbere, Fast and Furious si Hangover pentru mine sunt filme bune, si daca vreau sa platesc bilet pentru filmul asta, PLATESC PENTRU CA PLATESC DE LA MINE, NU DE LA TINE, nu imi poti spune tu mie pe ce sa imi cheltuiesc eu banii.
AndreBlack pe 27 mai 2013 16:28
Era de asteptat . Pe langa ca are multi fani , filmul a avut si o promovare intensa .
zeno.marin pe 27 mai 2013 17:09
REBÚT, rebuturi, s. n. Produs care nu corespunde condițiilor calitative stabilite prin standarde, norme interne, contracte etc. și care nu poate fi utilizat direct în scopul pentru care a fost realizat, reprezentând o pierdere economică. ◊ Rebut recuperabil = rebut care, printr-o remaniere, poate fi adus la calitatea stabilită. – Din fr. rebut.

@ MikkaelWolfganger - la asa ceva te referi, nu? :)

MikkaelWolfganger pe 27 mai 2013 17:23
Nope.... reboot 1. To restart a computer when it's acting like a little bitch. Common on old Mac and Windows systems, not so common on old Linux boxes, rare on modern computers. 2. To restart a movie, comic, TV, or book franchise in hopes that it won't jump the shark again. Sometimes works spectacularly (Battlestar Galactica). Sometimes falls flat on its face. Mai mult la asta ma refeream :))
Bmave pe 27 mai 2013 19:42
Incredibil, inca un film ft prost are succes , ba 5 a fost o prostie alergau cu seifu prin oras , nu imi vine sa cred ce filme prefera publicul, pai astia or sa faca filme proaste in continuare ca au succes. Star Trek a fost un film bun si Gatsby si porcaria asta a avut incasari mai mari thaaaaaaaaa.
neb2069 pe 30 mai 2013 11:42
Nu am o parere despre Fast 6 pt ca inca nu l-am vazut. Recunosc ca sunt un fan al seriei Fast and Furious dar nu-mi fac iluzii, este o serie extrem de trasa de par si, in afara de prima parte, bazata 90% pe actiune si nu pe poveste. Este o serie de filme pt relaxare, filme la care nu trebuie sa gandesti mult, doar sa te bucuri ca un copil la cascadoriile spectaculoase. Probabil de aceea are si atata succes la publicul roman; sa nu uitam ca traim intr-o tara in care emisiuni de genul Mireasa pt Fiul Meu rezista mult timp datorita ratingurilor destul de mari, o tara in care "ziare" ca Libertatea si Cancan au un succes fenomenal si daca nu asculti Salam sau alti mari trubaduri ca acesta parca nu esti roman. Cat despre Star Trek, a fost intr-o oarecare masura sabotat, cel putin de cei de la IMAX unde, dupa doar o saptamana de rulat in regim normal a fost inlocuit cu Fast 6, care in mod ironic, fix la IMAX nu este 3d. Eu am apucat sa merg la Star trek acolo (un film extraordinar) si aveam de gand sa ma mai duc o data a doua saptamana. Am avut o surpriza care mi-a lasat un gust amar cand am vazut ca nu mai ruleaza, iar la alt cinema 3d nici nu ma duc. Ca fapt divers cat a rulat Star trek verificam rezervarile si spre seara sala era plina in fiecare zi. Am facut acelasi lucru si cu Fast 6 iar la aceleasi ore era minune daca era un sfert de sala ocupata.
Vorador pe 27 mai 2013 20:27
L-am vazut si eu ieri, dar Star Trek a fost mult mai bun,pacat ca nu a avut incasari mai mari,pana acum Star Trek este cel mai bun film al anului in opinia mea.
Alex4Fun90 pe 28 mai 2013 00:25
Gen film: Acţiune . Stop joc , incetati cu figurile astea de mari critici . Nimeni nu l-a lansat drept candidat la Oscar
Han_Solo pe 28 mai 2013 09:09
Ca bine zici. Seria Farst este doar o placere nevinovata. Totusi, si eu speram ca Star Trek sa prinda mai bine.
Crynick pe 28 mai 2013 12:40
la prostie sunt la fel de tari!
skrap pe 6 iulie 2013 01:28
s-au trezit criticii din voi, treziti-va, majoritatea sunteti doar niste copii la pubertate care inca nu ati realizat, CA FIECARE OM ARE PLACERILE LUI, fiecare om se uita, face ce ii place.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells