Fantastic Beasts 3 începe filmările anul viitor. Lansarea este reprogramată

de Cristina Grigore în 5 Nov 2019
O parte a producției se va desfășura în Brazilia

Amânată în mai multe rânduri din cauza unor probleme cu producția, Fantastic Beasts 3 a intrat în mod oficial în orarul de lucru al Warner Bros, care - potrivit deadline.com - a stabilit când și unde vor începe filmările.

Astfel, cel de-al treilea film al seriei de succes derivate din saga Harry Potter va demara producția în luna februarie a anului viitor, iar lansarea - care fusese programată pentru noiembrie 2020 - a fost mutată pe 12 noiembrie 2021.

Potrivit unor informații obținute de site-ul Wizarding World, acțiunea se va desfășura în anii '30, o parte a filmărilor urmând să se desfășoare în Brazilia (Rio de Janeiro). Actrița Jessica Williams, ce a avut o scurtă apariție în cel de-al doilea film al seriei, va avea de această dată un rol important în poveste, drept Lally Hicks, profesoară a Școlii de Magie Ilvermorny.

David Yates va reveni în scaunul regizoral.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (2018) a însemnat o scădere a încasărilor pentru franciză – totalul la box office-ul internațional a fost de 648,8 milioane de dolari, față de 814 milioane de dolari, cât au fost încasările lui Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016).

Exploreaza subiecte similare:

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, Fantastic Beasts and Where to Find Them, David Yates

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 5 noiembrie 2019 15:51
Poate au reușit să gândească o poveste mai atractivă pentru public, mai coerentă, una mai asemănătoare cu filmele din seria Harry Potter și cu prima parte din această serie, dar nu cu cea din 2018, cea care a avut destule probleme. Această reprogramare e un semn bun(nu pentru fani), înseamnă că au realizat că ceva nu a fost bine gândit în partea a doua a lui Fantastic Beast.
Phantom_sub pe 5 noiembrie 2019 17:30
Neah... Aştept să apară ecranizarea Harry Potter şi copilul blestemat. Au fost sub aşteptările mele ambele filme, ca să fiu blând.
boghiu_andrei pe 5 noiembrie 2019 20:47
O sa apară, stai liniștit, dar nu prea curând, nu în următorii 5 ani, poate după anul 2025, când termină cu această serie prequel. Până atunci mai scoate Rowling o carte, două, construind idei pentru o nouă serie care poate aduce bani, doar că de data asta ar fi o serie sequel, cu mai mult potențial, o serie cu un public care duce dorul unor noi aventuri în lumea lui Harry Potter, dar contează și calitatea viitoarelor cărți/filme. Un serial bazat pe acest univers ar fi o rețetă mai deșteaptă dacă vor să spună o poveste mai bună.
cavallioty pe 5 noiembrie 2019 18:32
lansarea a fost amanata de ceva timp,cam dupa ce au vazut reactiile nu tocmai dragute ale fanilor,acum Dune se lanseaza in locul lui pe 20 nov 2020
boghiu_andrei pe 5 noiembrie 2019 20:25
Lansarea filmului creat de Villeneuve a fost amânată cu o lună, nu mai ajunge pe 20 noiembrie, ci pe 18 decembrie 2020.
cavallioty pe 8 noiembrie 2019 19:05
nu am fost pe faza,inseamna ca a ramas liber acel loc

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells